Selamlar ,
şu aralar egzoz manifoldum la problemlerim var , aslında sadece conta yırtıldı fakat ben madem sökücez manifoldumu aftermarket ile değiştirmek istiyorum ..
CA18 için ne yurt dışında ne de tr de egzoz manifoldu yok , var fakat ya no-name yada XS power var. Yüksek EGT de ikisinin de kaynak yerlerinden bıraktığını duydum çok kişiden .. dolayısı ile istemiyorum , ki yapılmışken bir kere yapılsın istiyorum.
Mekanikerimle konuştuumda , XS power yada noname i turboya altta taşıyıcı destek yaparak kullanabileceğimizi , yinede risk taşıyacağını söyledi. fakta ben yinede istemiyorum XS power
geriye kalan seçenek ise el yapımı kullanmak . kafamdaki plan ; GT2560 devamına komple 76mm egzoz kullanmak .
kısaca özetlersem , el yapımı manifoldu nerde yaptırabilrim , kiminle görüşebilirim . İskender ustanın pek vakit ayırabileceğini düşünmüyorum , yaptığı bir kaç arabayı inceledim gerçekten sanat eseri tadında , keşke orada yaptırabilsem fakat manifolda da 1000-1200tl gibi bir fiyat isteyeceğini duydum . bu rakam benim için biraz fazla.
bir de 2560 için external wastegate kullanmak gerekir mi sağlıklı bir çalışma için?
şimdiden teşekkür ederim yazan herkeze