oo hayırlı olsun fidyo isteriz
Printable View
oo hayırlı olsun fidyo isteriz
hep hayalını kurdugun turbona kavustun sonunda senın adına cok sevındım.hayırlı ugurlu olsun gule gule kullan
hayırlı olsun :) video isteriz :)
maşşallah can güzel oldu deneme videosu gelsin acilen kendıne saklama zevki bizde burdan binevze tadalım :)
hayırlı olsun can..kazasız belasız binmek nasip etsin Allah.Darısı bizim başımıza..
iyi haber bu...maşallah.....kazasız belasız iyi günlerde inşallah........
olm turbo işi cidden maliyet işimiş param bitti diycem dalga geççeksiniz:D
eyvallah abicim teşekkür ederim,turbonun tadını bende aldım gerisi gelir artık :)
video olmazsa olmaz zaten bladerk de istedi video onun için de çekicem, hele bi yürüsün
amin abicim en büyük rakibim siz olcaksınız zaten,daha önce de yazdım kilolarımız da bg ve torklarımız da çok çok yakın birbirine çok eğlencez ;)
teşekkür ederim abicim iyi dileklerin için sağol, cuma işallah görüşelim bi görücüye çıkaralım arabamızı :D
crx cidden hastalıktır,tadını aldın mı doyamazsın,oturuşu sürüşü cidden farklı bişey..
heleki biraz daaha performans aldın mı müptelasın garanti :D
işallah sende bi crx alırsın tekrardan, iyi dileklerin için teşekkür ederim :)
Can haftasonu bi çeşme otobanı yada ksk tüneli yaparsın:D
hadi hayırlısı olsun kanka eğlenceli oldu kablonda yolda :)
eywalla cem abicim ellerine sağlık güzel oldu
siz 5binde boost gelio dediğinizde hayal kırıklığı yaşamıştım ama tahmin ettiğim gibi değilmiş,5bine gelince araba sağa sola gezmeye çalışıyo bozuk zeminde:D
bu arada mustafa abi sabredememiş gitmiş bugün buji kablosu almış ya :D :hahaha:
yeşildere yolunda 3te ful boost gelince sarmaya başlamış ahauau
bayıldım bayıldım :)
hayırlısı olsun bro banlıyım yazamıyorum kaçak göçek yollardan :D
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız :)
mustafa teke ye binince nasıldı :D
canım kazasız belasız duyumlar güzel bide binme şansımız olursa güzel olucak..:) bugun gelemedim yorgunluktan ve yagmur sebebiylen yarın gidicem artık..
hayirli olsun...kac bn devir cevirio crxler?
5000 devire kadar beklemek gunluk kullanimda zevk vermez gibi bn turboyu buyutmustum sonra geri eski findik turbomu taktim:D
7200 devir dönüyorum o şekilde ayarladık
5bine kadar beklemek çok sıkıntı olmıycak gibi, zaten genelde 4binde roll yaptığımız için 4binden 5bine çıkması takribi 2 saniye sürdü :D
gerçi buji kablosunda bol miktarda kaçak vardı,ateşlemeyi bloğa veriyomuş :) o sebeplede biraz yukarda kalmış olabilir, gözden geçirceğimiz bikaç şey var belki biraz daha aşağı çekilebilir
ama ben memnun olcam ona eminim şu halinden :D
izmire dönerken gece ateşleme sorunu yüzünden afr farkirde kaldı 90 sabit giderken,gaza basınca da toparlıyor,3.viteste biraz basayım dedim 3 bitti,4 bitti bi baktım 180 olmuşum :D (4 kişiydik arabada sanırım güzel bi tork geldi:)
hade leeen :D
gezdirmiş
artık arabayı kiralıyoz benzin al gezdireyim :hahaha:
ahahaha şaka bi yana gezeriz ayıp ediyon inceden bi gazlarız :)
cannn hayırlı olsuunnnn oldu beeeeee:):):):):) yarın gel biliyorsun hepberaber orda olucaz olmadı gelip alalım seni olur mu? yada ben işten çıkışta gelip alırım.:)yada boşverrr arabanı getir sen:):):)
göstergelerini ve aydınlatmasınıda tamamladım artık can :rolleyes: şimdi iş mustafa abide..:)
yarın yürür o zaman araba sıkıntısız :)
gerisini de sonra yaparız :D
eline sağlık şükoo :)
Maşallah gayet güzel olmuş.Allah utandırmasın, güle güle kulan.
Hayırlı olsun güle güle kullan :)
maşallah eminim hafif bi araç için süper keyifli olmuştur :D
can dün siz gitdikden sonra mustafa abi çağlar ben ferit felan sahili ağlattık :) araban gercekten cok güzel olmuş allah kaza bela vermesin :)
fan dibinde çok ısınacagını düşünmüyorum gerekirse izole edilir.. biz boruları oradan alarak baya bi yolu kısalttık
yol kısaltmak acısından guzel bı dusunce ama ısınma olayıda bı dezavantaj bence. caı borusu yerınden alıp cooler boru capını azaltarakta aynı boy kısaltma ıslemıne tekabul eder dıye dusunuyorum ben :) tabı herkesın kendı dusuncesı :) kazasız belasız kullanmak nasıl olsun
boru çapımız zaten 50mm dahada daraltmak iyi olurmu sence
resımler 50 lık gıbı durmuyor o yuzdenama 50lıkle daha azı olmaz tabıkı