hadi hayırlısı olsun kanka eğlenceli oldu kablonda yolda![]()
eywalla cem abicim ellerine sağlık güzel oldu
siz 5binde boost gelio dediğinizde hayal kırıklığı yaşamıştım ama tahmin ettiğim gibi değilmiş,5bine gelince araba sağa sola gezmeye çalışıyo bozuk zeminde
bu arada mustafa abi sabredememiş gitmiş bugün buji kablosu almış ya![]()
yeşildere yolunda 3te ful boost gelince sarmaya başlamış ahauau
bayıldım bayıldım![]()
hayırlısı olsun bro banlıyım yazamıyorum kaçak göçek yollardan
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız
mustafa teke ye binince nasıldı![]()
canım kazasız belasız duyumlar güzel bide binme şansımız olursa güzel olucak..bugun gelemedim yorgunluktan ve yagmur sebebiylen yarın gidicem artık..
hayirli olsun...kac bn devir cevirio crxler?
5000 devire kadar beklemek gunluk kullanimda zevk vermez gibi bn turboyu buyutmustum sonra geri eski findik turbomu taktim![]()
7200 devir dönüyorum o şekilde ayarladık
5bine kadar beklemek çok sıkıntı olmıycak gibi, zaten genelde 4binde roll yaptığımız için 4binden 5bine çıkması takribi 2 saniye sürdü
gerçi buji kablosunda bol miktarda kaçak vardı,ateşlemeyi bloğa veriyomuşo sebeplede biraz yukarda kalmış olabilir, gözden geçirceğimiz bikaç şey var belki biraz daha aşağı çekilebilir
ama ben memnun olcam ona eminim şu halinden
izmire dönerken gece ateşleme sorunu yüzünden afr farkirde kaldı 90 sabit giderken,gaza basınca da toparlıyor,3.viteste biraz basayım dedim 3 bitti,4 bitti bi baktım 180 olmuşum(4 kişiydik arabada sanırım güzel bi tork geldi
![]()
hade leeen
gezdirmiş
artık arabayı kiralıyoz benzin al gezdireyim![]()
ahahaha şaka bi yana gezeriz ayıp ediyon inceden bi gazlarız![]()
cannn hayırlı olsuunnnn oldu beeeeeeyarın gel biliyorsun hepberaber orda olucaz olmadı gelip alalım seni olur mu? yada ben işten çıkışta gelip alırım.
yada boşverrr arabanı getir sen
![]()
Maşallah gayet güzel olmuş.Allah utandırmasın, güle güle kulan.
maşallah eminim hafif bi araç için süper keyifli olmuştur![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Biraz güncel
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)