maşlllah dyno egrisinin tamamını göremek mmümkünmüdür?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
hayirlisi abi ,insallah cikaricam bi ara ztn kirden gozukmuyor araba o derece saldim olayi yanihalledicez insallah ,yenilikleri tasarliyorum suanda
![]()
!! Yngwie J. Malmsteen !!
ben tahmın etmiştım aslında barboros abinin yaptığını, bilerek sordum..ben bmv de + 20 hp aldım bence chip tune olayında barboros abi olan üstü basarılı..tebrıkler..
yok aykutun yazılımı geri aldım, barbarosun yazılımını barbarosa geri iade edip tekrar unitronic yaptırcam demişti ama vazgecmis sanırım.. sonuc basarılı begendim, 1 gecede çözülmüş iş
benim yaptıgım diger unitronicli cupra pasaoglunda 340 hp 410 nm vermişti, dün gece yazılım güncelledik daha iyi oldu şimdi stg2 den stg3 e cıkarıldı yazılım, tork 500 e yaklaşmış hp artmıştır muhtemelen, dynoya çıksın paylaşırım
hayırlı olsun
barbaros iyidir.. söndüremediği arıza ışığı noldu bu sefer söndümü![]()
maşallah özellikle tork çok iyi
tüm eğriyi görebilirsek sevinirim
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
maaşallah barbaros abi yapmış yine yapacağını cupraları seviyoruz geçen sefer denemelerinize cam car olmak büyük zevkti yine bir avrupa yakası turnesi yada anadolu yakası festivali yaparız cupralarla en hızlı cupra yı görmek için
cam car yine ben![]()
..::PASSATURBO1::..
Oytun söledimya intercooler gelsin görüşeces die yaw
Barbarosu seviyorum o ayrı ama ticari ilişkiler farklıdır bilirsin
Detayları tlf anlatırım tekrar sana.Işık tabiki yandı gene
Arkadaşlar bu sonuç güzel tabi ama daha öncede böle veriler almıştık ama yolda durum farklı olmuştu,araba 5-6 da baya düşüyordu.Bu yazılımı daha uzunda deneyemedim,esasında denemek değil maksat cooler gelene kadar idare etmekDyno verisinin tamamını yükliyim dedim ama benim yaramaz salya sümük yapmış kağıdı
![]()
Yanlış anlamalara mahal vermeyelimoytunun yazılımı beni 2-3 boy hızlandırdı ve en önemlisi arıza ışığımı söndürdü.İntercooler barbaros getireceği için tekrar ona uğradım oda bu yazılımı attı denemem için,bende sizinle paylaştım
Cupralar nasıl hızlanır ve yürür araştırmalarının kobayıda benim araba olduğu için böle durmadan yazılım değişiyor
Unitronic![]()
265 lik cupra'larda yeni geleceklerde yani TFSİ motor mu kullanılıyor yine yoksa TSİ mı acaba ? yazılımla alınan güçler artacakmı azalacakmı aynımı kalacak bunun gibi yüksek merak ediyorum.Aracın maşallahı war tork tam roll'lük.
Bu karıştırılan bir bilgi..
Yeni gelecek Cupralar 265 HP değil 240 HP
TFSI diye geçiyordu artık TSI deniyor fakat bu Sciroccolardaki Turbo Supercharger değil yine bildiğimiz TFSI motor yani turbo..
Yeni kasanın farkını soruyorsan direksiyonu, vitesi, göstergeleri, ışıklandırmaları, ön tamponu, makyajlı stopları, ve orta konsolu kliması, jantları, ön tamponda Cupra logosu diyebiliriz.. Yani kayda değer bir değişiklik yok..
Yeni 2010 larda tekrar Cupra R modeli geliyor onda ise daha düşük sıkıştırma ile birlikte farklı pompa ve yazılım kullanılıyor 265 hp. 19 jant seçeneği ve deri koltuk seçenekleri var aynı zamanda önemli bir değişikliğide kilitli defransiyeli olucak üzerinde tabiiki Cupra ile Cupra R arasında fiyat farkı olucak..
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)