deneyimlerinize göre hangi headersı tavsiye edersiniz
ben supersprint kullanıyorum ama sanki arabada vibrasyon biraz artıyo supersprintte meganda denemiştim o da fiyatına göre gayet iyiydi![]()
İkisi arasında cüzdanda 1000 tl gibi fark hissetmek mümkün
Bende orj one ball egzost ve megan headers var,headerstan sonra üst devirler sapıttı.Direkt olarak hissettiğime göre bahsedilen 8-10 hp yalan değil..Yalnız Kat iptal tüpüyle beraber geldiği için 2750 devir civarı ufak bi hırıldama var.
Birde s.s 4-2-1 megan 4-1.Bu yöndende isteklerine göre seçim yapabilirsin eğer bütçe önemli değilse..Sonuçta biri sıfır olarak 200$ biri 1000$ gibi bi rakam..
p.s ses olarakta s.s ten hem gürültülü hemde daha yırtıcı ötüyor megan.
aralarındaki fark çok ufak , hissedilmesi güç.. Alacak olsam Megan tercih ederim fiyatına oranla kalitesi bakımından.
www.outmotoring.com yada www.waymotorworks.com sitesinden sipariş edebilirsin hazırda bulmak bayağı zor onu![]()
S'te bence 4-1 header daha iyi o yüzden magan racing alınabilir fiyatıda gayet uygun..
4-2-1 istersen bende obx var sıfır supersprintin replikası buda diğer headerlara nazaran kaynak yerleri biraz daha zayıf daha çabuk kaçırabiliyor alıp kaynakların üzerinden geçip öyle taktırtırmak lasım garantiye almak için.
megan racing kat iptali ile geliyor denmiş yukarıda sanırım ben yanlış anlamadım heralde değilmi
öyleyse bayağı iyi ilk etapta kat iptali+headers düşünüoyrudm ztn ama katı iskenderde sökerim diye düşünmüştüm megan racing öyleyse iyimiş
Cem uzun zamandır bakmıyordum foruma hayırlı olsun cupır
konuyla alakalı hamann kullanıyorum çatladıhepsi çatlıyor zamanla, olay onu düzgün yapacak ustayı bumak