User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
42 sonuçtan 39 ile 42 arası

Konu: cit saxo ya turbo....

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senide anlamıyorum gökan.Bana yaptığın hareket dün aksam çok yanlıştı onuda söyleyim sana.Cemden alıntı yapıpta yazdığın şeyde saçma cem orda baska bişey kastetmeye çalıştı bunuda söyleyim sana.
    bak kaan kaç senedır arkadaşız ama senı bı huyun var sana sölıyım ben onu ...bibok oldumu sureklı ya yol alın hadı yuru ya senın kımse kahrını cekmez sana sölıyım bıraz arkdaşlık dostluk ogrnın hersey laf sokmakla hersey laf sölemekle olmaz kaan bıraz sız saygılı olun bende olurum ama kalkıpta bana ne yol al dıyebılırsın nede başka bişi senı alttan almak zorunda deılım ....kapatın konuyu yeter derdım bana yeer kımsele ugrasamam
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak kaan kaç senedır arkadaşız ama senı bı huyun var sana sölıyım ben onu ...bibok oldumu sureklı ya yol alın hadı yuru ya senın kımse kahrını cekmez sana sölıyım bıraz arkdaşlık dostluk ogrnın hersey laf sokmakla hersey laf sölemekle olmaz kaan bıraz sız saygılı olun bende olurum ama kalkıpta bana ne yol al dıyebılırsın nede başka bişi senı alttan almak zorunda deılım ....kapatın konuyu yeter derdım bana yeer kımsele ugrasamam
    tamam gökhan msnden konuşun,bunca senelik arkadaşsınız,burda söylenmez bunlar.

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haa bide bu arkadasların çoğu hergün yüzyüze konustuğumuz insanlar ayıp diyorum sadece.Baskada birşey yazmıyıcam.Hepinize sevgiler.

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aferin size gencler..
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)