ßir kameraya çeksen iyi olurdu..yusufcan_1982 Nickli Üyeden Alıntı
selam
arabalar sanıyorum denemeden hemen once gelip sonra geri gittiler hic iz bırakmadan..
106 nın vidyosu varmı....tek de olsa gormek isterız...herkes boslaf mı yoksa gercek mi merak ediyor
Kesinlikle Katılıyorum ufuğun söylediklerine Laf ile Olmaz İspat lazım video varmı ? yada denerler iken bi haber verin 15 dk hepimiz geliriz. Bi denesinler gözlerimizle görelim. Biz zaten o manzarayı kameraya alıp ölümsüzleştiririz. Saygılar.
106 m3 le subaroyu geçti yarış detaylarını EMRE BATMAZ abimizden alabilirsiniz ben gördüklerimi dile getirdim video cekme imkanım olmadı telefonunm cameralı deildi olsadı keske cok güzeldi yarış nese herkeze bol şans
Bende Corsa Dizel ile Cooper S i geçtim Arkadaşların Hepsi Şahit. Ama videomuz yok
![]()
evet olabilir ben bir şeyi idda etmiyorum
Arkadaşlar konu gittikce dağılmaya ve zevki kaçmaya başladı...Dış kapının mandalları sadece sonucu bilsin...yorumlar uzadıkca kalite düşüyor...saygılar.....biz kendimize guvenioruz,rakip olarak type-r ı seçtik kalkarsa seviniriz...unutmayalım dostuz...bu işler konuşmakla olmuyor...deneyelim göreyelim...konu kapansın lutfen....!
bn 1-2 sorusorcaktım ama sadece bilgi edinmek için soruyorum yani sıkıştırmanız kaç birda kaç Psi basıyorsunuz ?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
type-R kalkar sa bu anı ölümsüzleştirelim video +1
Tabiki video şart...
selamlar ben aranıza yeni katıldımda bu iddialı 106 gti in modifiyecisi kim helal olsun ustaya eger dogruysa
type r ,le 106 gti yarısacakmı acaba yarısırsa duyuralım lutfen adananın bir numarasını bilelim
şu menderes muhabbeti sanal alemede taşınmış ya ne mutlu bize ama doğru yoldayız önceden egzantirikler wardı bugünse turbolar basınçlar type r lar gti lar .çok güzel ama bazı önemli seyeler war birincisi bir arabanın diğerlerini geçmesi onun mükemmel olduğu manasına gelmez bende vectra gt le bir 106 gt geçtim hemen yorum? 1) araba bozuktu 2) kesicisi 5 devirdi ... nasıl inandırıcımı.şimdi o zaman ben bütün 106 ları gecermiyim.
m3 olayı o araba cabrio bir hikmet denilen bi arkadaşın ve orjinal. subaru 07 plakalı o arabayıda biliyorum.Tavsiyem geçtiğiniz hiç bir arabayla o sınıfa kafa tutumayın kasım kardeşimiz ve yüreğir kardeşime bol şanslar ama video ya çekmek yeri tutan bir arabaya ihtiyaç olursa sıkıntıya düşmeyinsaygılar
Honda Peugeot olayına dönüşmesin lütfen olay arkidaşlar
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
selam
oz +1
konu bitsin yaw tatsizlasmadan
saygilar
sami
konuyu tatsızlaşmayla hiçbir sonuca ulaşılmaz sonuca sadece egzos sesi ve lastik izleriyle uaşılabilir sonuçta tarih tekerrürden ibarettir.Yapılanlar yapılacağın bir göstergesidir, yarışta bütün arabalar iplerini koparan birer aygır olması dileğiyle.Saygılar![]()
Konunun tatsızlaşmaması nedeniyle konu kilitlenmiştir
Saygılar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)