bu hangı yılamz yaw S:
bu hangı yılamz yaw S:
Lanet Olası Federallerrr
81 Ds 534 70 S
81 Bc 810 1,9 Gti
55 Gs 534 Si
34 Ts 0770 >> 81 Bk 898 Carbon King Si
81 Es 677 Ex
Valla Benim Derdim Aracın İii yürümesi Sağlıklı yürümesi Askere kadar bişiler yapıp sonra evladiyelik aylık 1 2 defa binmelik araç olarak kalması bnm bu arabadan çoook büyük beklentim yok açıkçası. hee 8 valf oldgndan veya başka sebeplerden deil. Hee Tabi Bu arabayla Typer Peşinden yürümek zevk verir güzel olur ki aracı yapan arkadaşımda burakta buna inanıyolar. bnm pek inanasım gelmiyo açıkçası ki inanmıyorum zaten böyle bişide beklemiyorum.
Askerden sonra inş Honda alıcam Hondacı Kardeş![]()
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
sadece peşinde yurusunuzdoğru yolu bulacaksın ama bı pusula lazım sana[/QUOTE]
Peşinde yürümekte Güzel Olucaktır. O seviyeye gelebilmek zevk vericektir.
Pusulaya Gerek Yok Adres Belli => S2000 Gerisi yalan bnm içn...
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
mı 16 ust kapak ms ıle benım 205 vtec e 7 boy crx e 5 boy 106 gtı a 7 saxo ya 7 boy cakıyordu..tabı bu araclar stockdu..ama bır 106 vardı burada sıyah aracda soylenenlere gore sıkıstırmalı pıston porth polısh falan varmıs ona bıle en az 4 boy atıyordum..ayrıca bır kac farklı aracla denedık..ortalamasını soyluyorum...205 ı bılen usta yapacak sonucları dahada dehset verıcı olur...![]()
DİMMA 205 GTİ 16 V
1.
2.
3.
arkadaşlar merhaba ben rahmetli serkanın arkadaşı onur askerden yeni geldim. rahmetlinin aracı hakkında bir bilginiz varmı en son satılıktı.
bende merak ettim kaç hp çıkacak ölçümden sonra paylaşırsınız inş.
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
Hadi bakalımm 205 ciler ortaya çıkıyıoo yavaştan Erkutum yazdıklarına katılıyorumm güzel açıklama olmuş eline koluna sağlık .
diğer 205 ci arkadaşlara da kolay gelsin şimdiden![]()
Burak sende yapta çıkar şu arabayı artıkkbekliyoruzz...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Allahıma şükürler olsun dün sağlıklı bir şekilde çalıştı. hiç bir sıkıntımız yok şuan. Dyno işi biraz beklicek. araba istanbuldan ankaraya rodaj yapıcak ankaradan da düzceye gelicek. ayarları düzcede otobanda yapılcak.
allah nasip kısmet ederse bu akşam düzcede olucak arabam...
Dynoda net gücü olmasada denicemiz kaliteli arabalardan az çok güç hesaplaması yaparız kendimizce. dyno ya da 1 2 hafta içinde gidebilirim.
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)