yaw durun sinirlenmiş havalarına girdim eşek olasım gelmedidebaş çavuş olasim geldi
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
burdan yavaş yavaş parça toplamaya başlayacağım sonucunu çıkartıyorum ... son durum olarak klimam ve otomatik vitesimi muhafa ederek + 50 beygiri hedefliyorum..
peki kullanmamm gereken parça modelleri nelerdir ... turbo olarak ne kullanmalıyım ... manifold olarak REVhard veya benzeri o tarz bişi alcam artık o kesin.... cooler ve cooler boruları da sorun değil.. geriye benzin pompası ve enjektörler mi kalıyor ?
heralde manifold olarak revhard kullanicam demek istedin. daha alman gereken bir suru sey var benzin pompasi ve enjektor den baska. BOV + wastegate + turbo olarak heralde bi GT25 yeterli olur. egzos ve downpipe heralde iskender de yaptirirsin. bide ayar icin en kotu bi VAFC falan ve daha ufak tefek bikac sey daha eminim gerekir. bu turbo isinde evdeki hesap carsidakine pek uymuyo.
BATIKAN
okan düşük basınç turbo güzel fikir..ferrari'leri hayabusha'ları kovalamak gibi bir düşüncen yok biliyorum..zaten bu işin sonu dibi yok...ben de senin kafadayım..
0,4 bar gayet tatminkar olur bence...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
beyin+yazılım+egt sensor aklıma ilk gelenler..bir de arka frenleri diske çevirmen güvenlik açısından yararlı olur sanırım..
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
ferrari hayabusa geçmek çok mu olay sanıosunu anlamıyorum komiksinizşaka makinaları sanıyorsunuz sanırım
www.drecu.com
oz bana demis galiba lafları.ben daha once duymadıgım ve gormedigim icin ole yazdım.varmıs saol bilgi icin.
Fuck The System !!!
Safc okan, vafc degil senin araban vtec degil cunkuAyrıca safc yerine ciplenmis bir ecu gerekli ekipmanlar ve crome tarzı bir rom editorle daha saglıklı bi ayar imkanın olur. Bu arada o listeye birde en azından bir egt eklersen fena olmaz.
vtec olmayan aracta vafc nin gereksiz olacagını dusundum orayada smile'ı koydum gordugunuz uzere beylerha safc ile bi farkı mı var artısımı var bende onu anlamadım niye onu tavsiye ettiniz
ha vafc ha safc ikiside piggyback, ben hala bunun yerine ciplenmis ecuden yanayım piggybackden daha saglıklı olacagı kesin.
Gereksiz mesajları düzenledim enjektor şark VAFC SAFC hacklarıne hep karşıydım halada karşıyım Yanıltarak ayar oldumu adam gibi düzel tutmaz
www.drecu.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)