kırmızı 1.6 8v olan araç mı?
Printable View
dostum oncelikle hayırlı olsun insallah istedigin verimi sorunsuz bir sekılde alırsın. Bol şans ve başarılar dilerim
ne aşamadasın yürümeye başlamadın mı?
ayar problemi var sanırım, yada rodajdadır :(
arkadaşlar teşekkürler arabamın rodajı bitti geçen perşembe günü smt6 nın harnessini bağladım apexi turbo timerimi taktım şimdi büyük enjektör bekliyorum 450 cc o gelinceye kadar 5. enjektörle idare edicem şuan onun haricinde hks evc 4, indiglow kadran, map sensor siparişlerini verdim malzemeleri bekliyorum şimdilik sakin sakin öle sürmekteyim
smt firması ile gorusursen 450cc ye hukmedemicegini, onun yerine surekli 5. enjektor ile yurumen gerektigini soylicekler.
daha once bi arkadasım cok uzun sure mailleşti, hatta afriakadan gelen bu konu ile ilgili maili amerikaya filan attı boyle sacmalık olurmu die, stm7 onerdiler o iş için, oda ozman satısı yoktu:)
gti teşekkürler hocam benim bi arkadaşım war vti turbosunda smt6 ile 750 cc enjektör sürüyo ama yine bi ona sorayım
baştan sona okudum.. darısı başımıza diyelim.. fotolarıda görmek isteriz
güncel diyelim :)
az once arastirdim eger hig impedance kullanmak istiyorsan smt6 ile ek olarak 112 dolara inverter satiyorlar boylelikle kullanabiliyorsun
koray teşekkürler kardeş akşam görüşürüz sanayide
OTostop mu çekiyodun lan o saatde...