hunkar senle konusmus ıste halledelım![]()
sebebi avans degil motorun daha fazla hava alıp, benzinin daha az geldiği için wideband dan daha fakir bir deger okuyorsun. Yukteyken afr n ne alemde onu gormek lazım.. Bir de aracında arıza ışığı yanmıyor olduğunu varsayarsak arac kendini korumaya almamıştır. Avansı cok gorurse zaten ecu kendini kısar avansı belli oranda rötara çeker.. Muhtemelen sıkıntı yaşamazsın
bana kalırsa tanıdığın arkadaşlarında varsa egzantriksiz yazılımla dene bu arada 106 larda yazılım hayattır yüzünü güldürür eski haline oranla avans olayınıda en güzel gece sessiz saatlerde 2. vites 3 bin devirden başla düz uzun bir yolda tatlı tatlı gazı gazı ezerek bütün devirleri takip et hangi vitesde hangi devirde yapıyorsa onlara dikkat et yazılım yaptıracağın zaman düzeltilir avans sandığın kadar problem çıkarmaz..
Ben eski sattım araçtada polish+conta+taşlama vardı ve gayet tatminkar gidiyordu benm görüşümce iyi bir timigle araban çok daha iyi olabilir speclerine göre avans problemi yaşicanı sanmıyorum standart yazılımla kullanman daha mantıklı uzun uzun dönmeni gerektiricek bir durum yok wideband fakire gidiyorsa dier arkdaşlarda yazmış gerçi ama bende deyinim bu konuya benzin yetiştirmiyordur pompanı kontrol et derim orjnal pompayla sorunu giderebileceğini düşünüyorum ama wideband o verilerde aracın üzerine çok gitme derim şahsi fikrim kazasız belasız inş ...![]()
BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....
Hayat direksiyonu tutan ellerde, ölüm gaza basan ayaktadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır !
Buğracım merhaba çiftede tanışmıştık 14-60 öncesi ve sonrası hakkında yorumlarını alabilirmiyim ne kadar fark etti +sı ve -si nelerdir.
Hararet sorunu yasamazsin avansindada bir sknti olmaz arkadaslariminda dedigi.gibi arabayi kompresyonda fazla tutma agresif vites kucultme yazdiklarin olabilir aksi halde birde yukarida belirtildigi gibi egzoz patlatma olayindan kacin sknti yasarsin son olarakta walbro benzin pompasi oneriyorymwideband da okudugn deger sorununu cozecektir muhtemelen
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
arkadasların da dedıgı gıbı guzel bır tımıng-yazılım arabanın canına can katacaktır...
"FF VTI"TURBO
"RR Type R"
"JP egK20"
"DD TypeR" TURBO
"RED KA Turbo TypeR"
degerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim nasipse hepsini bu hafta halletmeye çalşcam bu arada izmir veya istanbul da timing işinden iyi anlayan önere bileceğiniz birisi varmı acaba ??? öncelikle izmir tabiii olmadı daha iyisi için istanbula bile gidebilrim
-- Japan center --
kendi fikrim
araçta sıkıştırma ve polish var patlama odası daha küçük olduğu için polish den kaynaklanan gelen fazla hava az benzin ilerleyen zamanlarda seni sıkıntıya itecektir. o yüzden sıkıştırma ve polsh yapılan bir araç herzaman custom yazılım ister çünki hava ve benzin zamanlaması eşit olması gerekir o yüzden kırma ihtimalin büyük o yüzden yazılımsız hiç kasma aracını timming içinde AHM ye ulaş gerekli li ilgiyi gösterecektir. işini bilenlerdenyazılımdada yardımcı olur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)