User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
126 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: marea 2.0 20v hlx hakkında

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hgt ve coupe turbonun motorları arasında turbodan başka hangi parçalar farklı ?

147 lik motorlar sanırım tipo ların üstünde olan motorlar ?
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Görkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim bindiğim araba başka bişi demekki
    mk2 hemde senınkı sen tam yanmısın

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı speed_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla samet kardesım lpglı olucak arabam benzınle kapıscagım zaman acarım oda sorun olmaz yanı yeterkı gorkem abının arabasına yakın bır sekılde yurusun
    dostum o gucte bır arabaya bınıp vti tarafından yalan edıleceksen bınme hgt ler 5 sılındır araclar bı kısı cıksın bana gercekten yuruyen bır hgt tıpom veya maream var desın ... kımsenın arabasına laf atmıorum ama bu motorların kronık sorunları oldugunuda kımse ınkar etmesın yakıtı sınıfındakı araclardan cok daha yuksek oldugunuda kımse ınkar etmesın mk1 hgt ler guzeldır mk2 lerın gazkelebegı farklıdır dedıgım gıbı dılınden anlayan cok fazla adam oldugunu sanmıorum bı cok zaman sensor arızası yasarsın ve bu bı cok zaman arıza kaydındada gorulmez dılınden anlayan bır usta bulurum dıosan dusunme al mını ferrarı tadında hava emıs sesı vardır

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla kardesım haklı olabılırsın gercektende sımdı ızmırde bıtmek uzere turbolu bravo var bakıcam onada nasıl olmus dıye gorkem abının arabası normal stock vtılerle dalga gecıyor yanı pıyasada 0 motor yapıp satanlar var onlardan alıcam kısmetse temız bır tane ondan sonra oynucam onunla o fıyatlara en ıdeal araba yanılıyormuyum 12 13 e?
    doğuştan araba manyağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

valla kardesım cok detayını bılmıyorum ama cogu seyler farklıdır sıkıstırma oranları kullanılan bazı parcalar farklıdır tabıkıde
    doğuştan araba manyağı

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

hyr 2si farklı motor. tipolarda 4 silindir 130kusur hplik motor var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaan abı arabanı arabanı merakedıyorum cok dogrusu bıttıgınde gormek ısterım
    doğuştan araba manyağı

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samet_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum o gucte bır arabaya bınıp vti tarafından yalan edıleceksen bınme hgt ler 5 sılındır araclar bı kısı cıksın bana gercekten yuruyen bır hgt tıpom veya maream var desın ... kımsenın arabasına laf atmıorum ama bu motorların kronık sorunları oldugunuda kımse ınkar etmesın yakıtı sınıfındakı araclardan cok daha yuksek oldugunuda kımse ınkar etmesın mk1 hgt ler guzeldır mk2 lerın gazkelebegı farklıdır dedıgım gıbı dılınden anlayan cok fazla adam oldugunu sanmıorum bı cok zaman sensor arızası yasarsın ve bu bı cok zaman arıza kaydındada gorulmez dılınden anlayan bır usta bulurum dıosan dusunme al mını ferrarı tadında hava emıs sesı vardır
    evet o dediğin ve aradığın kişilerden biri buyrun benim, gurur duyarak ve maaşallah diyerek sölüyorum gerçekten yürüyen bi arabam var hemde nerdeyse stock hatta şuan bulunduğumuz forum için zaten tamamen standart bir araba bile diyebiliriz evet aracımda mk2 ,,,bununda kötü olan yada bana eksi yaşatan bi kısmını görmedim ,,zaten fabrika bir arabayı güncelliyerek niye daha kötüsünü yapsınki var mı böle bi mantık, katolog değerleri olarakta reel test sürüşleri olarakta mk2 zaten mk1 den daha hızlı ve daha az yakan bi araç,,,,sen benim açtığım konuları biraz takip et yada bi araştır bakalım noluyomuş vti ler le 106 lar la yada denediğim bi çok araçla denediğim araçlarda yabancı değil hepside foruma üye ve arkadaşlarımın araçları o yüzden eğer bi yorumda buluncaksan ...ok atma şeklinde olmasın lütfen ...........

hatta sana şöle bi iddam daha var benim aracım seninkinden az bile yakıyodur yada olsun olsun aynı yakıyoruz diyelim,,o zaman şöle yapalım bence sende bi HGT al da boşa yakma benzinini biraz yürüyen bi araban olur en azından ,,,sahip olmadığın kullanmadığın araçlar hakkında sadece internetten okuduğun bazı hurafelere inananak burda bize tekrar satma bence aynı laflarıda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet o dediğin ve aradığın kişilerden biri buyrun benim, gurur duyarak ve maaşallah diyerek sölüyorum gerçekten yürüyen bi arabam var hemde nerdeyse stock hatta şuan bulunduğumuz forum için zaten tamamen standart bir araba bile diyebiliriz evet aracımda mk2 ,,,bununda kötü olan yada bana eksi yaşatan bi kısmını görmedim ,,zaten fabrika bir arabayı güncelliyerek niye daha kötüsünü yapsınki var mı böle bi mantık, katolog değerleri olarakta reel test sürüşleri olarakta mk2 zaten mk1 den daha hızlı ve daha az yakan bi araç,,,,sen benim açtığım konuları biraz takip et yada bi araştır bakalım noluyomuş vti ler le 106 lar la yada denediğim bi çok araçla denediğim araçlarda yabancı değil hepside foruma üye ve arkadaşlarımın araçları o yüzden eğer bi yorumda buluncaksan ...ok atma şeklinde olmasın lütfen ...........

hatta sana şöle bi iddam daha var benim aracım seninkinden az bile yakıyodur yada olsun olsun ayrı yakıyoruz diyelim,,o zaman şöle yapalım bence sende bi HGT al da boşa yakma benzinini biraz yürüyen bi araban olur en azından ,,,sahip olmadığın kullanmadığın araçlar hakkında sadece internetten okuduğun bazı hurafelere inananak burda bize tekrar satma bence aynı laflarıda

cok dogru soyluyorsun abı gercektende hem sekılsel olarak hemde gıden bır araba olarak cok ıyı vıdeoları var zaten
    doğuştan araba manyağı

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hatta sana şöle bi iddam daha var benim aracım seninkinden az bile yakıyodur yada olsun olsun aynı yakıyoruz diyelim,,o zaman şöle yapalım bence sende bi HGT al da boşa yakma benzinini biraz yürüyen bi araban olur en azından ,,,sahip olmadığın kullanmadığın araçlar hakkında sadece internetten okuduğun bazı hurafelere inananak burda bize tekrar satma bence aynı laflarıda
    samete daha once baska bir konuda sormustum daha once fiatın herhangi bir 2.0 20V motorlu aracını kullandın mı diye ve hayır demişti. Samet kusura bakmasın ama o soruma hayır dedikten sonra 2.0 20vler ile ilgili yorumlarını sahsen o motora sahip biri olarak pek objektif ve kayda deger bulmuyorum. Yürüyen hatta sahlanan, Görkem dışında baska bir HGT sahibi olarak

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hgt leri kullanmayan bilemez benim kuzende vardı izmirde deli gibide gidiyordu sonra pert oldu gerçi ama....

demek istemem o ki hiç bir arabya netten okuduğum yorumlar doğrultusunda kötülüyemezsin ilk önce bin kullan neyin ne olduğunu anla he hoşuna gitmez ise söle şusu busu vardı sevmedim beğenmedim de
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hgt leri kullanmayan bilemez benim kuzende vardı izmirde deli gibide gidiyordu sonra pert oldu gerçi ama....

demek istemem o ki hiç bir arabya netten okuduğum yorumlar doğrultusunda kötülüyemezsin ilk önce bin kullan neyin ne olduğunu anla he hoşuna gitmez ise söle şusu busu vardı sevmedim beğenmedim de
    haklısın abı bınmeden kullanmadan yorum yapılması yanlıs oluyor gercektende! 0- 100 8 snde almak var bırde 11 snde almak var bıde gıtse
    doğuştan araba manyağı

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sene 98 mk1 hgt ye binmiş birisi olarak benım fıkırlerımı goz onunde bulundurursan cok sevınırım kardesım ve ben bu aracı 2.senesınde cok cıddı paralar harcayarak yuklemeye calıstım hgt evet kapı gıbı cok keyıflı top speed de gayet ıyı bı arac ama yaktıgı yakıttan zıyade cıkardıgı problemler yokmu sana ıllallah dedırtecek kapak taslarsın 2 gazlarsın hararet sorunları baslar gırersın termostatıydı fan musuruydu devırdaymıydı duzelmez sureklı sıkıntı sorun hepsını gectım bu arabanın parcası yıllarca kullanan adama var yoksa yok yanı oyle ucuz mucuzda degıl radyator bekledım ıtalyadan bı antıfrız yuzunden 700 kusur mılyona geldı sevmem ben cıkma parca orjınalı yok servısten sıparıs verdık sakın stobunu yada aynasını kırma evlat acısı gıbı helekı sanzumanı cok cabuk kalır elınde bı vtı ıle gtı ıle kıyaslayamassın bıle ostımden toplarsın sora parca parca kac paraya gelr oda ayrı bı sorun en basıtı satması ılla bı hsatasını bulucan o adamda para vermez he ederının cok cok altında alır kardesım benım dılım cok yandı yaslı baslı babamın arkadası amcadan 80 bınde aldıgım hgt den hardcore a gelmıyen bı araba ben uzak dur derım yok ılla alcam yuklıcem dersen mk1 ini al 147hp olanı mk2 ler yanı 155lıkler komple elektronık yazılım dahıl yapılmıyor sureklı elektronık arıza cıkarıyor vs herseyın mk1 ı makbul yasadıklarımı anlattım umarım bı fıkır olusturur sende .)
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı 1lker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 sene 98 mk1 hgt ye binmiş birisi olarak benım fıkırlerımı goz onunde bulundurursan cok sevınırım kardesım ve ben bu aracı 2.senesınde cok cıddı paralar harcayarak yuklemeye calıstım hgt evet kapı gıbı cok keyıflı top speed de gayet ıyı bı arac ama yaktıgı yakıttan zıyade cıkardıgı problemler yokmu sana ıllallah dedırtecek kapak taslarsın 2 gazlarsın hararet sorunları baslar gırersın termostatıydı fan musuruydu devırdaymıydı duzelmez sureklı sıkıntı sorun hepsını gectım bu arabanın parcası yıllarca kullanan adama var yoksa yok yanı oyle ucuz mucuzda degıl radyator bekledım ıtalyadan bı antıfrız yuzunden 700 kusur mılyona geldı sevmem ben cıkma parca orjınalı yok servısten sıparıs verdık sakın stobunu yada aynasını kırma evlat acısı gıbı helekı sanzumanı cok cabuk kalır elınde bı vtı ıle gtı ıle kıyaslayamassın bıle ostımden toplarsın sora parca parca kac paraya gelr oda ayrı bı sorun en basıtı satması ılla bı hsatasını bulucan o adamda para vermez he ederının cok cok altında alır kardesım benım dılım cok yandı yaslı baslı babamın arkadası amcadan 80 bınde aldıgım hgt den hardcore a gelmıyen bı araba ben uzak dur derım yok ılla alcam yuklıcem dersen mk1 ini al 147hp olanı mk2 ler yanı 155lıkler komple elektronık yazılım dahıl yapılmıyor sureklı elektronık arıza cıkarıyor vs herseyın mk1 ı makbul yasadıklarımı anlattım umarım bı fıkır olusturur sende .)
    Bence yanlış usta kurbanı olmuşsunuz , birazda bilinçsiz modlama diyelim o yıllar için Aynadan niye korkuyorsunuz ki, MK2 lerin orj aynaları Palio'lar ile aynı değilmi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1lker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok tsk ederım ewet hararet gostergesı benımde bozuktu arabada abs ısıgı yanıyordu parcaları pahalı katılıyorum sana ama 13 mılyara sedan hızlı ne marka var araba kazasız keske 1.6 ies olsa honda kardesım
    doğuştan araba manyağı

cliver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samet_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bravo hgt ye gerek yok ki bunun için bende punto hgt var hem öyle 2000 cc de değil 1745 cc birde gazlı ama yinede vti yada 207 gt gibi arabaları geçiyorum hemde filtre ve eksozuma kadar orjinalken not:rolling drag ayrımı yapmadan 1not daha: bide ekonomik 55 tl lik gazla şehir dışı 330 km 1 ay olmadı denıyelı bunu
    Alıntı cliver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızlarıda göremezsin
    alın teri
    16 YA 234 minik serçem
    16 BS 462 Clio rsi
    16 R 5115 Saxo vts(Kermit)
    16 GU 424 punto hgt
    Anka Vts
    belediye otobüsü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    punto hgt ler iyidir ama sayısı bir elin parmaklarını geçmez

1,8 motorlu marealar var piyasada puntoyla aynı mototra sahip diye biliyorum

cliver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    punto hgt ler iyidir ama sayısı bir elin parmaklarını geçmez

1,8 motorlu marealar var piyasada puntoyla aynı mototra sahip diye biliyorum
    evet 3 tane var punto hgt ama marea 1.8 ile aynı motora sahip değil sadece benzerlikleri var görüntü olarak punto hgt lerde VDF teknolojiside kullanılmış sanırım değişken zamanlı subab olması lazım ben arkadaşın yazdığına istinaden yazdım fiat arabaları gitmiyormuş gibi birşey yazmak istemiş temizse ve bakımları zamanında yapıldıysa gayet iyi sonuçlar çıkarabiliyor küçümsememek lazım
    Alıntı cliver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızlarıda göremezsin
    alın teri
    16 YA 234 minik serçem
    16 BS 462 Clio rsi
    16 R 5115 Saxo vts(Kermit)
    16 GU 424 punto hgt
    Anka Vts
    belediye otobüsü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya fiatlar birazilyada el üstünde tutuluyor burda bir vti nasıl muamele görüyorsa ordada fiatlar aynı muameleyi görüyor.

tr de yapılan bir çok fiat var aslında gün yüzüne çıkmamış benim bildiğim 1 tane palio hl var 200+ hp de ki orj motoru 103 hp

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)