stock crx ıcın performans attırmak ıcın neler yapabılırım arkadaslar yardım
headers fıltre duz boru dıyorlar fıltre hangı marka duz boru kac mm olursa en ıyı performansı alırım bunlardan baska daha neler yapabılırım
stock crx ıcın performans attırmak ıcın neler yapabılırım arkadaslar yardım
headers fıltre duz boru dıyorlar fıltre hangı marka duz boru kac mm olursa en ıyı performansı alırım bunlardan baska daha neler yapabılırım
airmass hedırs 51 lik düz boru filtre isimsiz 20 tl lik olandan birde civic si şanzuman ayna mahrtutisini taktınmı yeterli olur![]()
SENSİN.
hocam tesekkur ederım ama bu si lere crx dıslısı tak dıyorlar crx lerede sı sanzıman tak dıyorlar cok ılgınc bır durum bırde stock vtı la yurumem ıcın bunlar yeterlı olurmu acaba
senin arabanın motoru iyiyse stock olarak zaten filtreli hıdırlı vti la çok rahat yürürsün stock olarak yürüyemiyorsan vti ile önce motorunu elden geçir daha sonra airmass hıdır (bisimoto çok pahalıya gelir) 51 düz boru 51mm son susturucu b.. ok borusu ucuna aem dryflow filtre şanzumanada civic si 4.25 final dişlisi tak yeterince tatmin eder ama motorunda sorun varsa önce motorunu yaptır bunlar sonrada yapılır
şu rex lerin kaderi nedir arkadaş yıllardır öğretemedik millete;
stock canı yerinde crx stock vti dan herzaman hızlıdır... yaklaşık bi yüzlerce kez denenmiştir
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
benm aracımda srp piston eagle kol kelebek emme kapak işli filtre headers eksoz volan kısa sansızman var anca yürüyorum vteclerle![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
valla suan İstanbulda en iyi yuruyen crxlerden biriside bu bi kaç eksiğim kaldı onları bitirdikten sonra hodri meydan diyicem![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
ömer böyle diyor aracı ortada.
ama benim anlamadığım eg b16 ile yürüyen siyah crx'te vardı.
rex'leri bu farklılıktan dolayı sevemedim hiç![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
olur olur ben gırtlak stock olarak denemeye vti arıyordum kimse gelmiyordurexin 4 ü candır yeterki sağlıklı olsun ama piyasada malesef rexlerin birçoğu yanlış usta yanlış ayar kurbanı şu egzantirik kasnakları vti gibi düz çizgi olsaydı rexler çok başka yerde olurdu coğu aracını iyi tanımayan rex kullanıcısıda vti geçmek için ne yaparım diye konu açmazdı
![]()
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
arkadaslar sanko fedaı ustaya teslım edıcem bırazdan aracı frenlerı yapıcak motor ıcın cok ıyı dedı daha aracı hıc denemedım ıst avrupa yakası denemek isteyen varsa bende aracımı gormus olurum caner 0554 590 97 03
Kime göre iyi neye göre iyi yukardan bakılınca güzel gözüküyor evet
Parana göre yürütebilirsin ama harıcagın parayı koy kenara git b serisi al okan aganın bir zamanlar söylediği gibi d serisi yüklenmeye değmez gitti oda swap yaptı
integra kelebek
hafif volan
si final
güzel bir hıdır
51 lik boru
kücük tüplü bir son bknz.otto
kaliteli lastik
sağlam ön takım ve aktarma organları
bunlar aracında oldugu zamana fhe bir vteği gecebilirsin diye tahmin ediyorum önemli olan motorunun suankı kondısyonu..
d16 motorlarda tüm diğer araçlarda olduğu gibi kondisyonda çok çok önemlidir herşeyden önce... sağlıklı bir crx aktarma organlarındada bir problem yoksa yere gücünü iyi iletiyor kondisyonu kompresyonu yerindeyse zaaten bayağı tatmin edici yürür. filtre headers egzoz da yaptınmı zır stock hatchback vtecleri geçer (sedandan bahsetmiyorum bile)... d16 ların canı kompresyonu ve tüm diğer ayarlarıdır avans ve sübap gibi. her usta onun sübap ayarını bilmez çok sıkarlar rahat çalışmaz d16 hafif boşluklu sübap ayarını sever dinlediğindede sübaplar şıkır şıkır ses yapar hafiften diğer honda motorlarına göre... bir sübap ayarı bile kaderini değiştirir... headers olarakta bende replika dc headers var mesela memnunum... airmass dahada iyidir bulabilirsen... 51lik potsuz boruylada devam ettirirsen sistemini ve harbiden soğuk hava çekebilecek bir filtre sistemi uygularsan marka modelinin önemi çok yok ciddi ciddi tatminkar yürür aracın...
Simota twin charger filitre
airmass,dc,ebay fark etmez 4-1 headers
51'lik düz boru ve egzoz
integra kelebek
timing ayarı ve PR4 beyine yazılım.. bu bir miktar seni oyalayacaktır.. bundan ötesi zaten motor alt yapı çalışmaları piston kol gömlek gibi![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
bi kere kapak açarsan cometic 0.27 owersize subap port polish vti gaz kelebeği 4.25 ya d 4.43 kısa F/H/E yeter ilerde de beyin vtia boy boy çıkarsın
ECUTECH İstanbul
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)