User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: E46 M3 Yüksek Sıkıştırma

e46m3SC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak mesela olmuyormuş polish işlemi ben şanzuman limitlerinde diye biliyorum kapakta limitlerdeymiş o halde gerek yok kapağa işleme, aftermartek daha büyük gaz kelebeği ve emme manifolduna yönelebilirsin.

birde oil cash tank gerekli olacaktır yüksek devir çeviriyorsun
    Oil cash tank alıcam zaten csl airboxta geri donus mevcud degil .Yag pompasını upgradeli yapıcam ole dusunuyorum.emme manifoldu airbox olcak buyuk akısmetreyle desteklicez onuda iste birde elimde e46 m3 ten cıkarılmıs bı tanıdıgımdan aldıgım TSİ beyin var bu beyınle alakalı bir bilginiz varmı ?

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı e46m3SC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oil cash tank alıcam zaten csl airboxta geri donus mevcud degil .Yag pompasını upgradeli yapıcam ole dusunuyorum.emme manifoldu airbox olcak buyuk akısmetreyle desteklicez onuda iste birde elimde e46 m3 ten cıkarılmıs bı tanıdıgımdan aldıgım TSİ beyin var bu beyınle alakalı bir bilginiz varmı ?
    TSİ beyin benim bildiğim direk reflash yapılıyor beyin belki piggyback varsa takılır ama komple beyin takan hiç duymadım görmedim, VİPEC falan var ama tr de kim kullanmıştır bu işi yapan arkadaşlar daha iyi bilirler hiç anlamam ecu olayından

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla s54 biraz karışık kaput kapanmasın araba yürümez , sunroof motoru fişi bağlı olmasın araba çalışmaz bunun gibi bütün elektriksel sistem hepsi bi bağ biri koptu yada yanlış sinyalda işler ters gider, siz işin ehli insanlara yaptırın tsi beyin e36 m3 lerde gördüm , e46 da hiç görmedim daha önce biri takıp gazlamışsa sıkıntı olmaz

standalone ecu yapcaksanız vanos kontrolü olan ecu almanız gerekicek dta , motec , haltech ... vs markalara bakmanız lazım o konuda tuneriniz doğrultusudna işlemlere ve gerekli malzemeleri almanız iyi olur Allah kolaylık versin şimdiden kolay gelsin

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .....................................
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CGR328 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla s54 biraz karışık kaput kapanmasın araba yürümez , sunroof motoru fişi bağlı olmasın araba çalışmaz bunun gibi bütün elektriksel sistem hepsi bi bağ biri koptu yada yanlış sinyalda işler ters gider, siz işin ehli insanlara yaptırın tsi beyin e36 m3 lerde gördüm , e46 da hiç görmedim daha önce biri takıp gazlamışsa sıkıntı olmaz

standalone ecu yapcaksanız vanos kontrolü olan ecu almanız gerekicek dta , motec , haltech ... vs markalara bakmanız lazım o konuda tuneriniz doğrultusudna işlemlere ve gerekli malzemeleri almanız iyi olur Allah kolaylık versin şimdiden kolay gelsin
    Haklısın hem zaten elimdeki beyin le baglantısı yok bisi yi yok garip yani cogu m3 te Alpha n kullanıyor bunu nerden tedarik edebilirim ??

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TSi, Powermodla aynı base i kullanıyor diye biliyorum istersen bi JDMWorks e sor e46 kasada supercharger yapılan bi uygulama olacaktı senin aracına uyumlumu değil mi bilgi edinmiş olursun

Redbull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel proje n/a e46m3 sonucu merakla bekliyorum ne güç çıkacak diye.

Maşallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Redbull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok güzel proje n/a e46m3 sonucu merakla bekliyorum ne güç çıkacak diye.

Maşallah.
    İnanın bende bunu çok merak ediyorum.Daha önce yapılan olmadığından bilgi
    yetersizligi var ama bunu çözücez.Zaten limitlerde olan bi makine s54 m3 insallak sonucu tatminkar olur diye bekliyorum .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)