vana aracı gerı dusurur dırek orjınal ortanı tak dınle benı...
yokmu ekzoz konusunda tecrübeli olan bu sistemi fazla bozmadan nasıl altları canlandırırız güncelitoo
artık corc-i zamanıcdti
la panpa msn de de konuştuk zorla arabadaki haydar abi ile kafana vurucam ozaman anlıcan alt deviri üst deviri
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
aracin turbo degilki qtp kullaniyorsun qtp kullanmaktaki amac nedir aciklarmisin sesmi istiyorsun sadece ?
qtp aracini bosaltiyor sorunun bu![]()
orjinal susuturucunuzu geri takın bence
alt Devirlerde Araba Boğuluyor Veya bayılıyosa Altta hiç Susturucu olmadığı için 51 lik Boru 63 lük otto var bende 1-2 Bin ölü ufakta Olsa Susturucu koymak lazım alt devirleri Canlı tutmak istiyosan ama Eğer 0 a gibi vuruyor Devir Durmadan oynuyor araba deişik deişik ses çıkartıyosa Oksijen sensöründen
resimleri düzelttim arkadaşlar.tek amacım qtp de aile olarak bindiğimden dolayı ve eşiminde aracı kullanmasından dolayı buna çevirdik ortanın durumu bu önde kat yok sonda oval ağız remus var
artık corc-i zamanıcdti
farkı olmazdıki neticede.altları kurtarma derdindeyiz bu sisteme ekleme çıkarma yaparak![]()
artık corc-i zamanıcdti
Spor bi Susturucu alortaya
Konuyu bolmek gibi olmasin ama benimde sizlere bir sorum olucak.Haftasonu bende focus uma (99-01) vanali son susturucu taktirdim ama tam bir hayalkirikligi yasadim.Aractan bir gram ses bile artmadi.usta ortayida sokmemiz gerektigini soyledi ama daha sokturmedim.Acaba sokturursem sizinki gibi bir problem yasarmiyim bu arada ilk egzoz tecrubem![]()
daha önce denedik bişey değişmedi
şimdi şöyle vana kapalı iken o resimde vananın yanında görünen susturucu devrede sessiz çalışıyor.vanayı açtığımda ise remus devreye giriyor.sonrasına eklenmesi değişiklik gösterirmi denemeli
inan vanalı son nasıldır bilmem ama bendeki sistem göründüğü gibi dostum açıkken sondaki,kapalıyken ortadaki sessiz devreye giriyor
artık corc-i zamanıcdti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)