rölanti konusunda yardımcı olabilecek var mı??
wiseco piston
pt52
13.61
simota cai
ss orta susturucu
ss magnum son susturucu
BAŞTAŞ PERFORMANCE
dostum bi kadran videosu koyarmısın yuruyusunu merak ettim? mumkunse lpg li ve lpg siz olarak aradakı farkıda gormus oluruz?
lpg şu an ayarsız. yüksek devirlerde benzin gibi yetiştiremiyo onu biliyorum. ayardan sonra koyarım tabiki
ayardan sonra yine yetiştiremezse o zaman deriz ki lpg kiti uygun değil veya lpg benzin gibi gitmiyo. ama zaten şöyle bi durum var önceden de demiştim. ben lpg'yi ekonomi amaçlı taktım çok yol yaptığım için. gazlayacağm vakit benzine alıyorum zaten. geçen sene motor ilk defa açıldığında lpg takılalı 4 sene ve 50.000 km olmuştu ve tertemizdi...
wiseco piston
pt52
13.61
simota cai
ss orta susturucu
ss magnum son susturucu
BAŞTAŞ PERFORMANCE
rölanti yardım![]()
wiseco piston
pt52
13.61
simota cai
ss orta susturucu
ss magnum son susturucu
BAŞTAŞ PERFORMANCE
rolantisi 52 lerle pek ayar tutmaz bence. sadece pistonla çıkan değer sanki düşük geldi bana. chip, filtre, egzoz, timing ile kranktan 143 hp çıkan makinalar var. güzel bi port polish ile biraz daha güzel olur. ama bi wideband gerekli bence. arabanın zengin/fakir olduğunu görmek gerekir. yoksa bin kilometre sonrasında pistonların erimiş olduğunu görürsün. sıkıştırmasını da ölçüp bakmak gerekir tabi...
Pt 52 rolanti için Aziz ustayı tavsiye edebilirim. Taktığı aracların rolantide çalıştığını biliyorum. Benim yönlendirdiğimi söyle yardımcı olur istersen pm at telefonunu yazarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)