User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
65 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: K4M 1.6 clio sport

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TurboJDM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8v ile 16v arasında kapak farkı var dimi yanlış hatırlamıyorsam.
    Malesef. Yani 8V makinaya 16v kapagi egz. vs takar 16V yaparim dusunceniz varsa unutun Hayal urunu

TurboJDM
    Misafir
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malesef. Yani 8V makinaya 16v kapagi egz. vs takar 16V yaparim dusunceniz varsa unutun Hayal urunu
    K4M başlı başına bi sorun zaten yaa. 8v motor alınmaz bence biz araştırmadan aldık geçtik. 16v arabadan şaşmamak lazım. şu ara 3. araba düşüncem var ucuz yollu iyi giden araba arıyorum aklımda Clio RSİ de var. onların motorları bi nebze iyi en azından hafif araç.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    K4M başlı başına bi sorun zaten yaa. 8v motor alınmaz bence biz araştırmadan aldık geçtik. 16v arabadan şaşmamak lazım. şu ara 3. araba düşüncem var ucuz yollu iyi giden araba arıyorum aklımda Clio RSİ de var. onların motorları bi nebze iyi en azından hafif araç.
    8V Renault ta en mantikli araba rsi. Zamaninda 1 sene ornek teskil edecek rsi sahibi oldum. Duzgun rsi filtre egzoz ile filtre egzozlu gti ile yanyana yuruyor 180lere kadar. 220 va olunca gti o extradan 8V fazlasini belli ediyor

Kisacik sanzimani ve az kg ile yuruyen bir araba. Benzin duz 3 lira iken; 50 lira benzin ile korfezden dolasarak busraya giderdim istanbuldan

NakkaSss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hadi bakalım panpa yap bişilerde görelim cihazı

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dblias marka var k4m ve k7m ler için egzantrik ve emme manfioldları üretiyo baya fark ettiği söyleniyodu ama 0 alıcam desen çok pahalıya geliyo... ben 1.6 8 ve takmıştım egzantriğini çıkma olarak baya iyi gidiyo araç hala üzerinde

TurboJDM
    Misafir
    Alıntı tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dblias marka var k4m ve k7m ler için egzantrik ve emme manfioldları üretiyo baya fark ettiği söyleniyodu ama 0 alıcam desen çok pahalıya geliyo... ben 1.6 8 ve takmıştım egzantriğini çıkma olarak baya iyi gidiyo araç hala üzerinde
    ne kadara almıştınız?

Hızlı_Fransız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    finansman ve zamanı sagla tamamen oem parçlarla döndürürüm k7m 8v motoru 16v motora
    Renault Sports & ///MPower

TurboJDM
    Misafir
    Alıntı Hızlı_Fransız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    finansman ve zamanı sagla tamamen oem parçlarla döndürürüm k7m 8v motoru 16v motora
    gereken malzemeler nedir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ciddi anlamda nakit

TurboJDM
    Misafir
    Alıntı Hızlı_Fransız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ciddi anlamda nakit
    ciddi anlamda nakitim olsa direk turbo takardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    16 v cevirmekten daha mantıklı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    k4m candır... çok sağlam ve güçlü bir motor heleki ilk çıktığı 99 sonu-00 'li yıllarda sınıfında o kadar giden araç yoktu
    Golf MKVII 1.6 Tdi

TurboJDM
    Misafir
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    k4m candır... çok sağlam ve güçlü bir motor heleki ilk çıktığı 99 sonu-00 'li yıllarda sınıfında o kadar giden araç yoktu
    sen bu 2000 model 1.6 90 hp 8v lerden bassetmiyorsun dimi bugün 0-100 benzinde 16 sn ölçtüm otomatikte bu kadarda kötü olmaması lazım

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uğraşmaya değmez Yavuz. K4M çok kapalı bir motor. Ben egzantrikle yürütmüştüm. başarılı bir yazılım atmaya fırsatım olmamıştı. yazılım atsaydım 135-140hp arası vericeğini düşünüyorum. en fazla alacağın bu. sırf motor için 5000tl ye yakın para harcamıştım. headers, egzantrik, dandik 1-2 yazılım, komple düz boru ve decat. gidiyomuydu, gidiyodu. özellikle kalkışta 1.8T stg2 leonu geçiyodum. kilodan kazanan bir araç. 57i tak dalgana bak
    2.0T FSI

TurboJDM
    Misafir
    Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uğraşmaya değmez Yavuz. K4M çok kapalı bir motor. Ben egzantrikle yürütmüştüm. başarılı bir yazılım atmaya fırsatım olmamıştı. yazılım atsaydım 135-140hp arası vericeğini düşünüyorum. en fazla alacağın bu. sırf motor için 5000tl ye yakın para harcamıştım. headers, egzantrik, dandik 1-2 yazılım, komple düz boru ve decat. gidiyomuydu, gidiyodu. özellikle kalkışta 1.8T stg2 leonu geçiyodum. kilodan kazanan bir araç. 57i tak dalgana bak
    950 kglık bi arabada sizce 135-140 hp az mı? o araba güzel eğlenceli olurdu. 57i nedir?

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel ama bu kadar uğraştıktan sonra stock bir 106 gti ın yanından uzayıp gitmesi can sıkıcı olabiliyor. ne yazıkki wimmer yazılım yok. eğer wimmer olsaydı egzantrikle birlikte 106 gti kadar başarılı olabilirdi. superchip wimmer kadar başarılı değil bu araçta. çok kovaladım ama güzel bir remap yapan bulamadım. o yüzden kapalı diyorum.yine hollanda da olsun ingilterede olsun uğraşanlar var. burda profesyonel anlamda uğraşan kimse yok. koskoca ülkede 1 tane turbolu k4m var. gerisini sen düşün
    2.0T FSI

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En son cümle beni benden aldı...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen bu 2000 model 1.6 90 hp 8v lerden bassetmiyorsun dimi bugün 0-100 benzinde 16 sn ölçtüm otomatikte bu kadarda kötü olmaması lazım
    k4m diyorum
    Golf MKVII 1.6 Tdi

TurboJDM
    Misafir
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    k4m diyorum
    k4m motor işte abi benimkide

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)