8V Renault ta en mantikli araba rsi. Zamaninda 1 sene ornek teskil edecek rsi sahibi oldum. Duzgun rsi filtre egzoz ile filtre egzozlu gti ile yanyana yuruyor 180lere kadar. 220 va olunca gti o extradan 8V fazlasini belli ediyor
Kisacik sanzimani ve az kg ile yuruyen bir araba. Benzin duz 3 lira iken; 50 lira benzin ile korfezden dolasarak busraya giderdim istanbuldan
dblias marka var k4m ve k7m ler için egzantrik ve emme manfioldları üretiyo baya fark ettiği söyleniyodu ama 0 alıcam desen çok pahalıya geliyo... ben 1.6 8 ve takmıştım egzantriğini çıkma olarak baya iyi gidiyo araç hala üzerinde![]()
k4m candır... çok sağlam ve güçlü bir motor heleki ilk çıktığı 99 sonu-00 'li yıllarda sınıfında o kadar giden araç yoktu
Golf MKVII 1.6 Tdi
uğraşmaya değmez Yavuz. K4M çok kapalı bir motor. Ben egzantrikle yürütmüştüm. başarılı bir yazılım atmaya fırsatım olmamıştı. yazılım atsaydım 135-140hp arası vericeğini düşünüyorum. en fazla alacağın bu. sırf motor için 5000tl ye yakın para harcamıştım. headers, egzantrik, dandik 1-2 yazılım, komple düz boru ve decat. gidiyomuydu, gidiyodu. özellikle kalkışta 1.8T stg2 leonu geçiyodum. kilodan kazanan bir araç. 57i tak dalgana bak![]()
2.0T FSI
güzel ama bu kadar uğraştıktan sonra stock bir 106 gti ın yanından uzayıp gitmesi can sıkıcı olabiliyor. ne yazıkki wimmer yazılım yok. eğer wimmer olsaydı egzantrikle birlikte 106 gti kadar başarılı olabilirdi. superchip wimmer kadar başarılı değil bu araçta. çok kovaladım ama güzel bir remap yapan bulamadım. o yüzden kapalı diyorum.yine hollanda da olsun ingilterede olsun uğraşanlar var. burda profesyonel anlamda uğraşan kimse yok. koskoca ülkede 1 tane turbolu k4m var. gerisini sen düşün![]()
2.0T FSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)