- Kutu içi filtre
- RS hedırs
- Kat iptali
- 48 lik yada 51 lik potsuz düz boru
- Son susturucu (Son susturucu yeni nesil vanalı tarz)
K4M e yapılacak böyle bir işlemde sizce alt devirler ölmeden üst devirlerde güçlenme elde edebilirmiyim...?
- Kutu içi filtre
- RS hedırs
- Kat iptali
- 48 lik yada 51 lik potsuz düz boru
- Son susturucu (Son susturucu yeni nesil vanalı tarz)
K4M e yapılacak böyle bir işlemde sizce alt devirler ölmeden üst devirlerde güçlenme elde edebilirmiyim...?
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
orta susturucu olursa eğer altlardaki kayıp aza iner çünkü headers genişlicek boruda genişlicek sadece son susturucu pek verimli olmaz muhtemelen
K4M alt devirler ölse bile genede iş görür seviyelerde kalıyor. 51 düz boru tek ilaç egzoz işinde. Zaten varex kapalıyken back pressure baya artacağından altlar tekrardan canlanır.
Ahmet3425 nickli Ahmet bir ara baya uğraştı K4M ile. 130 hp civarı gücü yakalamıştı egzantrik olmadan. Bir görüş fikrini al derim
Vananın markasına bağlı![]()
![]()
Ben 10 değil 1 Haziran demiştim çağırdım gelmedin
Şimdi eksiklerim var sen kapağını işledin tabi gel mel atar gider yapıyorsun. Madem kör topal halimle sıkmak istiyorsun 5te 60a beklerim. Yok ben alt devir basamam korkuyorum dersende az sabret eksiklere yavaş yavaş el atmaya başladım![]()
Demek istediğim barzo eksozt sistemleri gibi değil yav
Mesela Serkan arkadaşımızın aldığı 38 RS plakalı geçen ün rolling yaptığım arkadaşın eksoztu orjinal kafalı
Polislen ilgili kesinlikle sıkıntı olmıycak cinsten
Ve performans açısındanda gayet tatminkar
Lionfire markasındaydı mesela o
Kumanda kendi içinde entegre
Öyle bir sistemde olabilir yani![]()
Kutu içi filtre ortalama 70$
Rs headers 300 liraya falan bulunur hadi 400 de. Ona flanş yaptır egzozcu işçiliği vs 550 toplam de
Komple egzoz prof düzgün bişi min. 300 400
Son susturucu 80 TL den başlar 1200 Tl ye kadar gider
Barzo işe girersen komple egzoz 200 son susturucu 2. el 60 70 vs diye ucuzlar
Yakında en hızlı k4m i ortalığa ben salıcam atmo olarak.BekleyinSorunun cevabına gelince 48 lik boruyla evet elde edebilirsin.
rs gaz kelebegi bulabilirsen super olur...bnde vardi farketmisti baya...
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
dedıgınız ıslemlerı ben uyguladım zamanında clıoya... aldıgım gun dynoda tekere 93 veren aracım en son 111 verıoyrdu tekere
DB clıo dıe aratınca belkı cıkar forumda
Edit: Buldum lınk http://www.techturkey.com/forum/foto...9-db-clio.html
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)