hım egzantrık 1200 lıraysa getırtmesı gumrugu dahıl gayet uygun fıyatı 106 larında 1150-1200 lıra arası.... fıyatlar boyle denkse kesınlıkle tercıhım ıbıza dan yana olucak
Printable View
ABF motor, 106 GTI, Clio RS ve VTI'lardan bi kaç tane gömer.
Bozulmaz, masraf açmaz. Kaya diyoruz biz :)
Sağlamlığı kıyas kabul etmez.
Performansı da gayet iyidir.
Ufak tefek dokunuşlarla bolt on VTI'ları geçebiliyor.
Ibiza Cupra2'ye gelirsek, gerek kozmetiği, gerek dış ve iç tasarımı, yağ sıcaklığına kadar entegre yol bilgisayarı, yağ basınç ve akü voltaj göstergeler, kırmızı emniyet kemerleri ve recaro koltukları, sınıfının çok ötesinde yol tutuş ve fren kabiliyeti ile VW'nin amiral gemisi ABF'nin birleşimi. :)[/QUOTE]
aynen anlattıklarınız dahada bı cezbettı yol bılgısayarının bu kadar ayrıntılı oldugunu bılmıyordum anlık olarak yag sıcaklıgını vermesı cok daha ıyı.... yakın zamanda bende bır ıbıza cı olucam gıbı
aynen anlattıklarınız dahada bı cezbettı yol bılgısayarının bu kadar ayrıntılı oldugunu bılmıyordum anlık olarak yag sıcaklıgını vermesı cok daha ıyı.... yakın zamanda bende bır ıbıza cı olucam gıbı[/QUOTE]
Hayırlısı olsun, ırzına geçilmemiş bir adet bulursanız çok çok memnun kalırsınız.
Kuzenimde Cordoba SX var bu arada. 2.0 16v, Coupe. Mekanik falan komple Cupra2 zaten.
Düşünürseniz sorarız bir satar mı diye.
Hayırlısı olsun, ırzına geçilmemiş bir adet bulursanız çok çok memnun kalırsınız.
Kuzenimde Cordoba SX var bu arada. 2.0 16v, Coupe. Mekanik falan komple Cupra2 zaten.
Düşünürseniz sorarız bir satar mı diye.[/QUOTE]
ben daha cok kucuk araba sevıyorum cordoba daha buyuk geldı ama temız bır ıbıza ıle anlasamazsam neden olmasın. tekrardan danısırım sıze
bu araçların fiyat aralıkları nedir kozmetik ve dayanıklık açısandan baya iyi olduğunu yazılanlardan gördük bende merak ettim açıkcası
Temiz cupra2 şafonun elinden çıkıyor :) Vm nin ikizi vardı bir tane,esenler tarafından satılıktı en son ama ilanı kalkmış.Cordoba sx in temizini bulmak daha da zor.Utku teklifi yapmış zaten :) Bir tane de bizim seat forumundan az km li temiz cordoba var.Balıkesirden satılıktı,onun da ilanı kalkmış bu aralar.
Ibiza Cupra2 de buluruz. Şafak'a sormak lazım, satar mı diye. :)
Türkiye'de tek kalan maviş. (Bi tane daha vardı, malesef biraz ağır hasar aldı.)
bi tane cupra2 ye binmeni şiddetle tavsiye ediyorum sana istanbulda veya izmirde olsan yardımcı olurduk ön izlenimin için :) bu arada mk3 ile aynı motor oldugu için parca konusunda zorluk çekmezsin kesinlikle
Merak gidermek için ankaradan ayberk var.Beyaz cupra2 si var.Ümitköyde zibidilik yapar kendisi :) Canlı cupra2 görmüş olursun.
Güzel Cordoba SX 14.5-16 civarı ediyor,
Cupra2 17-19..
Fikir olsun diye söyledim..
Hemen hemen hepsini biliyoruz araçların, kimse iyi arabayı ucuza vermiyor malesef :)
edit......