TSve VM eserlerimle gurur duyuyorum... :D Şafonun aslanları.
Gavlatın beyler...
Printable View
TSve VM eserlerimle gurur duyuyorum... :D Şafonun aslanları.
Gavlatın beyler...
olm çok ürkütücüsün :D
bildiğin
[IMG]http://i49.tinypic.com/2ldvw2e.jpg[/IMG]
pampa konu cupra2 den sana doğru kayıyo :D
tamam üzerime oynamayın :) cupra2 hakkında devam
bır sorum daha var o zaman :D
supersprınt ın sıtesındekı duz ara boru 54 luk, safak beyın yapmıs oldugu 2 aracta ıse 60 lık kullanılmıs, yurt dısı sıtelerdekı arastırmamda da orjınal capın zaten 57 lık oldugunu soylemekte ve 63 luk boru kullanılmasını tercıh edılmelı dıyor... kafam karıstı bıraz burda cunku supersprınt orjınal olcuden daha kucuk kullandırıyo. yada yurt dısındakı sıtede yanlıs bılgı mı var
evet 60 lık var arada bi tane orta susturucu var çünkü .
cupra2 (abf) sıkıştırmayı seven bi araba. baştan sonra komple 63 lük düz boru çeken arkadaşlar geriye gittiler pişman oldular
Şafak arge lerini yapmış :D
Ben son susturucu oem kullanıyorum... Bu sebeple 60 boruda sıkıntı yok.
Zaten yarım bakılmış mevzuya...
Supersprint in street modelleri 54mm... Racing modelleri 60mm...
Sitede herşey çok detaylıca yazıyor ama dikkatli okumak lazım yazılanları satır satır...:icon_tup:
Bakınız:
"Oem susturucu 60mm borularda özellikle eksoz gazı basıncının kaybolmaması içinde oldukça başarılı. 60mm borular ile spor susturucu kullanıp aracın yavaşlamasından dert yananlara önerebileceğim bir yöntem."
...diye belirtmişim.
Neymiş; süpersprint bizden daha akıllı değilmiş :D
57lik boru falan yok oem'inde onu diyen de yazanda ne içtiyse yaramamış ona...
50mm civarında muhtemelen 48mm lik oem borular var cupra2'de...
Ne kadar kalın boru çekersek o kadar hızlı gider diye birşey yok dünya üzerinde hiçbir içten yanmalı motor için... 63 çok geniş ABF için... Hardcore durumlarda kullanılabilir. 200P ler ve üzerinde "belki" .
Kurcalanmış 6k2 Cupra, Cupra-R lara falan bakıyor olabilirsin
sadece street e baktım evet o konuda haklısınız :D ses olarak cekmıs oldugunuz bır vıdeo var mı acaba ?
Alt devirlerde ses yok...
Orta devirler parazitli, rahatsız etmiyor.
Üst devirler ve tapagaz...nasıl anlatim gazlatı kaynak sesi gibi... Özellikle dışarda yoğun bir üfleme sesi çıkarıyor. Oem susturucu yere üflediği için arkasıda da toz bulutu oluyor.
Ancak filtre sesi daha yoğun...
Geçenlerde JaponTuner nick'li Kaan baya beğenmişti sesini cupra2'nin...
sen baş tacısın kanka :) şaka maka olaya vesile olan sensin şafo belki satar demiştin vay be nerden nereye Allah razı olsun tekrardan alayınızın kulaklarınızı çınlatıorum özledim valla güzle gülmüştük o gün hayatımda böyle bi araba alımı satımı olmadı :)
hahahah çayla kurtuldunuz bizi sepetlediniz ohh gelsin kebaplar :D
kanka o çaylara kebap parası verdik lo :D inanmaz simdi şafo tayfun kebap parası verdiğimize
hatta gittik yeğme biz şafoyla karışık yedik utkuya paramz yetmedi köfte söledik öyle yani :D :D :D :hehe:
bu araclar hakkında bılgısı olan varmı acaba ??
Seat Ibiza 2.0 Cupra 1999 Model 17.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 85911437
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93214566/detay
Seat Ibiza 2.0 Cupra 1999 Model 14.750 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 101026618
Seat Ibiza 2.0 Cupra 1999 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 100860298
saolsun safak bey yardımcı oldu gene :D temız bır cupra bulucaz ınsallah butcemıze uyan