o zmn yaydandır oeıbach 3.5 bak sen ama fazla dusmez sölıyım gusel dussun ıstıosan 5 eıbach, normal ınsın dıosan ap al
sertlıklerı ıdealdır hepsının..
o zmn yaydandır oeıbach 3.5 bak sen ama fazla dusmez sölıyım gusel dussun ıstıosan 5 eıbach, normal ınsın dıosan ap al
sertlıklerı ıdealdır hepsının..
hee konı yayda serttır ha dıkkat et![]()
Keşke yayları almadan Koni'ler hakkında araştırma yapabilseydin biraz.Sarı Koni'ler fabrika tavsiyesi olarak 3.5cm'den daha düşük yaylarda kullanılmamasını söyler.Amortisorun çalışma stroğu ile ilgili olması lazım.Ayrıca 206 da 6 cm'lik yay çok değil mi ya?Eğer çok sertlik takıntın yoksa eibach pro kit öneririm.Hem konfordan ödün vermezsin hem aracı istediğin gibi basık gösterebilir.
konu biraz eski ama yenı konu acmaym dedm
bizzat kendısı 206 gti a yazılım yapan varmı hiç fark tam olarak ne oldu eskı halıne göre
erh nickli kardesim aracima benim 206 gtima yazilim yapmisti masallahi vardi ben memnundum.keyifli olmustu aracim.
bu konuyu takip edeyim bendede 2001 206 gti var birisinin memnun kaldığı bir yükleme olsa 3üne 5ine bakmadan aynısını yapacağım![]()
yürüdügü için keyifli oldum.o manada yazdim.erh ile irtibata geç sana yardimci olur kardes.avatarinda sehir ankara yaziyor oda ankara da bir danis.pisman olmazsin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)