ahh adaşım ahh aynen kat sokturmeden taktırdım kedi gibi miyawlıyo ayar oldum yaaa ama yarın ilk işim kat parcalamak :D :D
Printable View
abi kim ne derse desin vti da headers düz boru güzel bi orta ve güzel bi son olması gerekendir dümdüz boruyla altları öldürmenin anlamı yok
bu dediğin speci uygulayacaktım zaten abi yarın deniyecem ve hemen aktarıcam buraya :D
bnm egsozumda azıcık sesliydi :) :)
https://www.youtube.com/watch?v=Deweu6jPeZI
Catbackteki orta kalsin derim. Katalizoru soktur. Orjinal katalizorle araban gitmez bile araci skar. Keske bana deseydin sana bi on ayak olsaydim egzozcuya birlikte gitseydik tanidikta vardi.
Headers bulabiliyorsan 2" taktir jdm_Vti bunu bilir bunu soyler. Kulaklari cinlasin kankamin yazmis konuya zaten :)
cok sagolun arkadaslar dedıklerınızı uygulayacagım :)
bende de airmass catback var fakat orta susturucusundan dolayı sessiz ama kafa çıkarıyor roll de başlangıcta fazla ses yok şehir içi kullanımda orta susturucuyu kullanmasaydım gelen catback de fena ses yapardı ama catback alındı takıldı basınca gayette iyi sesi
banada yeter sesi inşallah dinliyosun bazı araclarda nasıl yırtıyo ortalıgı
lan ne alem adamsın ya neyse hallet de öyle göreyim seni de arabayı da :)
boru dar derken mesela 51 mi ?
beyler b serisi makinaları yeniden keşfetmeye gerek yok :)
51mm, komple düz boru
51mm, orta susturuculu düz boru
60mm, komple düz boru
60m mm, orta susturuculu düz boru
hepsi aynı gram oynatmıyor araçları kimse ksura bakmasın kendinide kandırmasın.
he ama benim tercihim 55-57mm olan ara borular.
60mm'de 2-3bin devirlerin ölür eyvallahta senin ne işin var o devirlerde :)
ki adamın arabasında orj hedırs var bi fark anlamıycak, pskolojik olarak altlar öldü diycek siz böyle yazdınız diye :D halbuki alakası yok.
hedırs olmadan ölmüyor merak etmeyin.
hedırsta stok motorda 2inç yeterli, birde megan racing'İn 2.25'' ölçüsü.
ortayı kat'ı iptal ettir 2 kere para verme arkadaşım bence. yok ben deniycem param gitsin diyorsan da sıkıntı yok para senin keyif senin :)
bence düz boru ve spor ortayla güzel iş çıkar sonada otto- airmass-hks-apexin1 vesayre vesayre
sessiz olsun dıosan
duz boru spor orta typer oem son