yok yok ortayı bırakıcam bi çok kişinin fikri bu deniyelim baktım olmuyor onuda ıptal ederiz :D
Printable View
yok yok ortayı bırakıcam bi çok kişinin fikri bu deniyelim baktım olmuyor onuda ıptal ederiz :D
suan 4/2/1 headers 51 duz boru sona yaklasık susturucu ozel yapım ve air mass kullanıyorum air mas bu sekilde ust devılerde muhteşem bi senfoni sergiliyo
Bencede orta kalsın Kat iptali yaptıra bilirsin
nekadar bile çok devir çevire bilen bi aracın olsada orta iptali ile alt devirleri biraz cansız laştırıcak
Katalizörün ne işi var o arabada, onu sök airmass ın orta susturucusu kalsın, faydasını görürsün, hem ses hem performans olarak. Headers takınca ses biraz daha artıcak zaten.
Kardeşim korkulucak bişey yok.
Katalizör ve Orta susturucuyu iptal et. ;)
kafam her zaman şişmesın dıyosan sadece kat ı ıptal edersın.
ama yok ben ortalıgın mına koyucam yıkıcam dıyosan kat-orta ne warsa ıptal et düz ü çek :D
benım tavısyem 2. :)
sabah gittim hemen sokturdum kat'ı şuan ses iyi ama bi vtida bi ses duymuştum dedım bu ne ortayıda sokme hevesim varda alt devirlerimide dusunuyorum headers bulursam onuda takıcam direk
orta dediğin catback in orjinal ince ortasıysa hiç ellemederim megan headers tak devamınada airmassı döşe ses gayet yeterli oluyor
aynen catback'in orjınal ortası megan headers bulabılırsek takıcaz ama şu sıra bulunmuyo
yalnız ne diyicem kompresördeyken nie catır patır gitmıyor :D headers olmadıgındanmı acba ?
Olm beni kanser etcen.
İptal et şu katalizör ile ortayı.
Videoları tek tek attım sana detaylı şekilde.
Headers'ta DC veya Megan al 2inç.
Tamam işte.
Hem susturucuları iptal etmion hemde patırdamıyor dion.
Sök bak kat ile ortayı neler oluyor :)
sımdıde aırmas sevdası takıntısı cıktı sanırım zamanında hks derken mıllet aırmass bespara etmez derdı sımdı kıymetlı olmus bence magnaflow ve twınlopa degısmem
ömer abi kat söktüm ortayı sökme taraftarı değil bi cok kişi sadece bağırsın istemıyoruz megan headers bulursam güzel olur diye dusunuyorum arıyorum işte bakalım birde çap ile cok alakalı sanırım sesi 51 lik boruda daha cok cıkıyo sanırım bendeki 57 orjinal headers+orta susturucu
ne yaptın ses getirebildin mi Samet :)