B16 blokta 84mm piston ile 190hp çok iyimser bir rakam , bir piston ve gömlek farkı 30hp'mi koyacak yani biraz zor bence
Banada çok yüksek geldi acıkcası.Yani eğer öyle olsaydı bunun bir dezavantajı olmalıki çoğu vti sahibi egz. emme vs. girmiş diye düşündüm açıkcası.Tabi bilgili değilim öğrenmek için burdayım
evet piston gömlek 30 hp+ koyuyor (doğru parçalar olduğu sürece)
bi de vtec konusunda ne takacağımı az çok bilirim aynı gücü 81 mm den amlak için çok parça gerekir daha fazla para harcarsınız risk alırsınız
altdaki videoların hepsinde rol vtec standart ecu filtre egsoz 84mm halleridir
varolan bi aracı da boş eleştirmezsiniz herhalde senelerce böyle yürüdü bu araç ankaraya dönünce dyno çıktısı da eklerim
rol iki kişi 106 saxo stock
06082010061.mp4 - Car Videos on StreetFire
skn yi herkes bilir
rol vtec vs skn typr - Car Videos on StreetFire
rol vtec vs bmw 328 - Car Videos on StreetFire
krc vs bravo (arada rol vtec gecıyo) - YouTube
rol vtec vs lancia turbo -3 - Car Videos on StreetFire
ECUTECH İstanbul
Peki 84mm'ye çıkarıldığında ki herhangi bir blokla alakalı sıkıntı durumunda tolare etme şansının kalmaması riskine değer mi?Bence gerek yok,11.5cr piston,ecu,f/h/e keyifli makineyi ortaya çıkarır,bu da zaten herkesin bildiği birşey,değişik maceralara gerek yok bence...![]()
f/e/h varsa bundan başkada bişi yapmam dersen kapak açma piston egz vs vb gibi tork fakiri araca kısa koyardım başka bişi yapmazdım
vekilim orhan guney cıddı ugrasıyor boyle ıslerle
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
ben arabaya kötü bi seri yazmadım,kim ne anladı cok merak ediyorum burayada yazarsa sevinirim,anlayan anladı falan diyip gülmüşsün komik olan ne onuda anlamadım?hangi konuya kaç kere yazmışım 100 kere yazmışım gibi yazmışsın.kullanmasak torkunun düşük olduğunu bilemezdik heralde,ben hala okuyup araştırıyorum birşeylere dayanıp konuşuyorum öle havaya sallamıyoruz.bilen biliyor enteresan bi tabir olmuş araba satanların yazdığı başlığa benzemiş genel bi tabir yani.kim ne biliyorsa yazsın öğrenelim vtecle ilgiyi her türlü konuda bişi öğrenmek isterim,öğretenede teşekkür ederim hobim çünkü araştırmak okumak
yıl 2013 oldugu için motorlara dikkat etmek lazım.içinde hangi piston var nerde yapıldı gibi.
motor içinin iyi oldugunu farz edersek
f/e/h/ 4.785...VAFC fazlasıyla adaleti sağlar.
motor içinin kötü oldugunu farz edersek...
81.5 11.5cr piston.
arp saplama
itr yağ su pompa
oem conta tavsiye ederim
f/e/h/ 4785, beyin...bulabilirseniz ITR egzantrik,stage1,emme,kelebek port polishdeli gibi gazlarsınız hiçbişeyde olmaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)