şuan için aracımda 60 lık boru,orta susturucu ve çift çıkış remus var,ses bazen rahatsız ediyor,cut outa geçmeyi düşünüyorum nasıl yapıcaz performansı düşürsün istemiyorum.c20xe ye geribasınç gerekiyor deniliyor.
şuan için aracımda 60 lık boru,orta susturucu ve çift çıkış remus var,ses bazen rahatsız ediyor,cut outa geçmeyi düşünüyorum nasıl yapıcaz performansı düşürsün istemiyorum.c20xe ye geribasınç gerekiyor deniliyor.
hocam aynı şey vti içinde söyleniyo.. hafta sonu yaptım hava kuru olduğu zaman öncesi sonrası yapıcaz haberdar ederim istersen ama geri düştüğümü sanmıyorum
anlamadığım şey bu açıkken gaz direk headerstan sonra ortalardan çıkıyor,acayip derecede öldürmezmi alt devirleri vs
performansta abartılı fark yasamazsın bende x20xev gsi kullanıyorum 61 düz boru sebring ( orjinal) son il beraber senfoni güzel![]()
PD 130
dün üksüm deneme şansımız oldu.. cutouttan önceki hali ile arasında ortalama 2 boy falan fark var artıdayım şu anda.. önceki spec: 51 düz boru 1.4 son susturucu.. şimdiki hali: 51 boru 51 orta cut out ortadan sonra çalışıyor..manifolddan hemen sonra boşaltmaması önemli diye düşünüyorum. büşük vitesler artıda görünmekte şu anda ki aracımda ufak tefek eksikler mevcut şu anda.. düşünmeden yaptır derim
bende son susturucu olarak aldım warex tarzı bende de 63 lük var düz boru ve orta susturucu var hiç bi kaybı olmadı ortada susturucu olduktan sonra istediğin yere koyabilirsin cut outu aracının geriliyeceğini düşünmüyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)