Header'ın büküm açısı DC ye göre daha geniş olduğundan klimanın aksamlarına değmektedir. Bu nedenle hytech header takıldığında klima sökülür..
Printable View
Header'ın büküm açısı DC ye göre daha geniş olduğundan klimanın aksamlarına değmektedir. Bu nedenle hytech header takıldığında klima sökülür..
hytech biraz iri kıyım bi delikanlı...
sığamıyo , gelemiyo ööle dar yerlere...
:):):):)
k20 ıcınde b16 ıcınde hytech en cancanlı urun bence :) k20 ıcın 1600 usd :)
HYTECH satan varmı TR de benim Klima iptal nasıl olsa.
http://images.hondatuningmagazine.co...e_manifold.jpg
ehehe yok ama getırırım ıstersen :D 1600 usd teslım :D
5 hp için deymez o fiyat. Uçuk rakam ama o kadar pahalı olacağınıda sanmıyorum.
pekı sen sanma :) 1600 usd k20nın usa fıyatı 300 usd de kargosu var ;)
he bide k20 alacağız
5 hp değil yaw, 12 hp :D :D
yok yanı 1600usd k20 nın usa fıyatı bız teslım 1600 dedık b16 ya cokmu dedık :D
Normal bir setup için DC yeterli olacaktır. Ancak motora girilecek ise pro düşünülüyrsa tabiki en iyi performansı veren hytech tercih edilmeli.
Birisi Hytech Replika kullanmıştı ya da görmüştü sanırım ama kimdi hatırlayamadım :D
Walla ilk sayfadaki postuma bakarsanız en başta Hytech'i söyledim ben ama uçuk fiyatları açısından hiç açıklama yapma gereği duymadım... Sonuçta Hytech header alana kadar DC Ceramic Header + 4.785 kısa alınır, Hytech'in parası çok daha verimli harcanır, ha 1.6 hacimde 200+ güçler hedefleniyorsa işinizi kolaylaştırır ki 2.5 DC ile de 200+ 1.6 N/A B16'lar mevcut ülkemizde :) Kısacası gerek yok... Tabiri caizse sınırsız bütçe + ütopik bir fantezi mevcut ise tabiki B series olarak Hytech header son noktadır :)
Replika olayı da tabiki yapılır ama asla orjinali gibi performans vermez diye düşünüyorum... Sonuçta mikron mühendislik hesapları mevcut headerda hem ŞEKİL hem de ALAŞIM formülü olarak... Kısacası şekili tuttursanız bile alaşımı tutturamıyacağınız için PEPSİ Cola hiçbir zaman COCA Cola'nın yerini tutamıyacaktır... Saygılar... :)
pepsi-Cola benzetmesi cuk oturmuş Uğurcum :D
b16a2 için ben toda alırdım çünkü gerçekten çok başarılı.
Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok, Toda'daki amcalar harbi inanılmaz bir headers yapmış 1.6 için. 1.8 üstü içinse hytech ve smsp çok güzel seçimler ama tuzlu işte.