Header'ın büküm açısı DC ye göre daha geniş olduğundan klimanın aksamlarına değmektedir. Bu nedenle hytech header takıldığında klima sökülür..
Header'ın büküm açısı DC ye göre daha geniş olduğundan klimanın aksamlarına değmektedir. Bu nedenle hytech header takıldığında klima sökülür..
hytech biraz iri kıyım bi delikanlı...
sığamıyo , gelemiyo ööle dar yerlere...
![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
5 hp değil yaw, 12 hp![]()
![]()
Normal bir setup için DC yeterli olacaktır. Ancak motora girilecek ise pro düşünülüyrsa tabiki en iyi performansı veren hytech tercih edilmeli.
Birisi Hytech Replika kullanmıştı ya da görmüştü sanırım ama kimdi hatırlayamadım
Walla ilk sayfadaki postuma bakarsanız en başta Hytech'i söyledim ben ama uçuk fiyatları açısından hiç açıklama yapma gereği duymadım... Sonuçta Hytech header alana kadar DC Ceramic Header + 4.785 kısa alınır, Hytech'in parası çok daha verimli harcanır, ha 1.6 hacimde 200+ güçler hedefleniyorsa işinizi kolaylaştırır ki 2.5 DC ile de 200+ 1.6 N/A B16'lar mevcut ülkemizdeKısacası gerek yok... Tabiri caizse sınırsız bütçe + ütopik bir fantezi mevcut ise tabiki B series olarak Hytech header son noktadır
Replika olayı da tabiki yapılır ama asla orjinali gibi performans vermez diye düşünüyorum... Sonuçta mikron mühendislik hesapları mevcut headerda hem ŞEKİL hem de ALAŞIM formülü olarak... Kısacası şekili tuttursanız bile alaşımı tutturamıyacağınız için PEPSİ Cola hiçbir zaman COCA Cola'nın yerini tutamıyacaktır... Saygılar...![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
b16a2 için ben toda alırdım çünkü gerçekten çok başarılı.
Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok, Toda'daki amcalar harbi inanılmaz bir headers yapmış 1.6 için. 1.8 üstü içinse hytech ve smsp çok güzel seçimler ama tuzlu işte.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)