bu bahsettiğin denemelerin videosu warmı acaba?warsa koy.eger doğruysa bende aynı arabalarla denicem gecemezsem arabayı sana getirip anahtarı teslim etcem
bak bukadar iddialı konuşma egb@lo sonra anahtarı teslim etmek zorunda kalırsın çok ciddiyim.
videosunu çekip koyucam hepsiyle denedim hepsini geçtim clio sport 1.6 16 v hariç
arabayı sattığım arkadaşım nasıl olsa alırım ondan deneriaz tekrar
yedek anahtarı varmı aracının![]()
deneyip tekrar geçiceğim arabaları yazıyorum buraya
audi a6
bmw 3.16
yaris 1.3
civic 1.6 ies
clio ile deneyemicem araba şu anda pert bursadaki üyeleriniz bilir aracı.
astra 1.6 2008 model
diğerlerinin videolarını zaten ekledim.
passat golf ve focusun videoları var sitede.
mevzu elbette sidik yarıştırmak değil maksat gerçekçiliğini kanıtlamak.
merak ediorum çekip koyunca ne diyilicek
ıynn-rs benim üye olduğum bi forumada üye ordaki egsozlı kat iptalli filtreli vtec 2 sahibinin siteye neler yazdığını girince okuyup söyler sizlere benim araca binince bu araba böyle gidemez muhakkak yazılım piston falan filan var demişti ama olmadığını görünce formumuzda uzun uzun tartışılmıştı bendeki 1.4
neyse en geçerli yol videoları eklemek olucak anlaşılan![]()
bu arada ankaradan sone-r isimli üyemiz olan abim soner abide videoların kolpo olmadığını size söyler burada.
ınfaztımı tanırım msnde baya konusuruz...kolpacıno bı arkadas deıldıro kacıran debrıyaj ıle focusla golf pacıfıcı ne kdr gectıgı ortada
clıo golften yurusun yurusun 3 boy fazla yurusun
hadı 5 boy yurusun
ınsanları rencıde edıcı konusmaları yakıstıramadım...karsınızdakı ınsanı bılmeden tanımadan akıl ve hatta ruh saglıgına varana kdr rencıde etmek hos deıl...haaa tanırsın o zmn sole harbıden delıymıs derız
hayırlı bayramlar...
saolasın babali.yakında buradada tanınırız ozaman arkadaşlar ön yargılarından kurtulurlar.
geçtiğim megane 2001 modeldi gri renkteydi
diğer geçtiğim bir megane ise 8 valve olanlardan ve kırmızı renkteydi.
geçtiğim palioda 1.6 99 model fümeydi
1 boy ile zorla önümde giden araç satılık 2002 veya 2003 model siyah bir sporting idi arkadaşımın bi tanıdığının aracı idi.
http://www.sahibinden.com/bu_arac_ka...XQQdisplayitem
ilanda tel numarası var arayıp görüşebilirsiniz arkadaşlar.
sadece şunu sorun yaklaşık 1.5 ay evvel 2008 astra ve 97 hb civic ile görüştünüzmü akabimde bu arkadaşlar sizin aracınızı denemek için alıp civicle beraber yola çıktılarmı.
benim arkadaşım alıcaktı bu aracı ama 1.4 ün yanından ayrılmadığını görünce almadı
asla hafife alınmaması gereken bir araç 1.4 is ler (kendi klansmanında ve 1.6 klansmanında gti ler hariç elbette)
ama şu unutulmamalı bu araçlarla asla 4000 d/d nın altında rollinge başlanmaz ve şuda göz ardı edilmemeli 1.4 is lerin en iyi rolling vitesi 1. vitestir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)