User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
83 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Mercedes C180 1.8 Atmosferik Neler yapılabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok sukur farklarini biliyorumda, keske okuyup iyice anlasaydin

Bende diyorumki, eger bir firma yazilim yapabiliyorsa, digerleride yapabilir. 1.5-2 sene once EcuFast e CGI motorlu e coupe goturmustum. Ozgun abinin dedigi "yapilir ama beyni acilicak, siz bilirsiniz" demisti. Onun uzerine yapmamistik
    Ben okuyup iyice anladım zaten de lafı çarpıtmaya çalışan kişi sensin

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bilmedigimden soruyorm senin aracın atmosferikmi supercharger mıymış simdi ?
    1881 - 193

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    superçarçurluymuş berkan..

1 yıldır bir arabaya binip özelliklerini bilmemek ise garip.. ne diyim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorum yapmak sana düşmez o zaman ben fikir istedim , bilgin yoksa fikriniz olmasın benim bilgim yoktu fikrimde yoktu .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilmedigimden soruyorm senin aracın atmosferikmi supercharger mıymış simdi ?
    Abi aradım öğrendim supercharger motormuş

therev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    once arabanin atmosferik oldugunu iddaa ediyorsun dogru soyliyenlere atar yapiyosun. sonra tavsiye verene yine atar yapiyosun. madem en basindan kimseyi dinlemicektin niye konu acip tavsiye istiyosun. ben senin yerinde olsam yazilimi fln birakirim once brosuru acar okurum.
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elin oğlu mars için tarih veriyor biz halen kesicide honda yürütüyoruz.
    RUH CZT

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Troop3R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi aradım öğrendim supercharger motormuş
    mengerleri kolumanı boşver sen.. araban 1.8 litre 7 ileri turbo..

ilk çıkan makyajsız seriler 1.6 sc idi, 5 ileri şanzımanlıydı..
    makyajla çıkan ilk seriler 1.8 turbo ve 7 ileri şanzımanlıdır, makyajlı kasada 2012 den sonra üretilenler ise 1.6 turbo ve yine 7 ileri şanzımanlıdır.. hepsinin beygir güçleri ve torkları değer olarak aynıdır ama eğriler ve karakterleri farklıdır..

yanlış anlama da millete o kadar ters cevap verene kadar açıp bi google dan wikipedia dan bile bakabilirdin kardeşim
    Mercedes-Benz C-Class - Wikipedia, the free encyclopedia

senin aracının aynısından bende de var.. yazılım için gürsel abi de yazmış sanırım, bosch beyin varsa yapılabiliyor bildiğim kadarıyla.. EcuFast özgüne bir uğra istersen baksın..
    YouTube
    DR.ECU

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi senin mantıksız bi cevabın, bilmedigin bişey çıktıgı gün camdan atliyicam bu arada s3 ile tur için bekliyorum
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Troop3R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorum yapmak sana düşmez o zaman ben fikir istedim , bilgin yoksa fikriniz olmasın benim bilgim yoktu fikrimde yoktu .
    O zaman fikir, bilgi almak için buraya yazmayacak / sormayacaksın. Böylece biz de yazmayacağız

Alıntı therev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    once arabanin atmosferik oldugunu iddaa ediyorsun dogru soyliyenlere atar yapiyosun. sonra tavsiye verene yine atar yapiyosun. madem en basindan kimseyi dinlemicektin niye konu acip tavsiye istiyosun. ben senin yerinde olsam yazilimi fln birakirim once brosuru acar okurum.

Bin arabaya benzini koy gez, bin gez.. Bu kadar bu arkadaşın yapması gereken bence.

Alıntı Yekta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

makyajla çıkan ilk seriler 1.8 turbo ve 7 ileri şanzımanlıdır, makyajlı kasada 2012 den sonra üretilenler ise 1.6 turbo ve yine 7 ileri şanzımanlıdır.. hepsinin beygir güçleri ve torkları değer olarak aynıdır ama eğriler ve karakterleri farklıdır..

yanlış anlama da millete o kadar ters cevap verene kadar açıp bi google dan wikipedia dan bile bakabilirdin kardeşim

senin aracının aynısından bende de var.. yazılım için gürsel abi de yazmış sanırım, bosch beyin varsa yapılabiliyor bildiğim kadarıyla.. EcuFast özgüne bir uğra istersen baksın..
    Daha iyi açıklanamazdı sanırım

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

adam hep kapakları toplatmış hemde avatara s3 ü yaslamıs gelde bi görek artık uzuuuuuuuuuuun sana cagrımdır bu
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Güzel söylüyosun hoş söylüyosun . Ben arabayı çok araştırdım çok sordum e güzel insan sen turbo diyosun mengerler koluman üstüne brabus supercharger aşırı beslemeli motordan bahsediyo. Şimdi kalkıp bana laf yetiştirmeye çalışıyosunuz. Yaşca büyüksünüz veya küçüksünüz yaptığınız yakışı bir şey değil bence .

Yine sorucam Ecufast özgün veya Alperle konuşucam ses kaydınada alıcam diyecekleri tek kelime c180 1.8 motor kompresör'ün dünyada yazılımı yok olucak . Ecufast Evotech Custom Paşaoğlu hepsiylede irtibate geçtim ve aldığım cevapta bu zaten. Direttiğiniz şey yanlış .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman fikir, bilgi almak için buraya yazmayacak / sormayacaksın. Böylece biz de yazmayacağız

Bin arabaya benzini koy gez, bin gez.. Bu kadar bu arkadaşın yapması gereken bence.

Daha iyi açıklanamazdı sanırım
    Niye kardeş buranın ağası sen misin . Güncel bir forum bilgi paylaşımı aktarımı olan kaliteli insanların bulunduğu (kendini o kefeye koyma sakın) bir forum . Kalkıp sen bana yergi yap kelimelerimle dalga geç sonrada bana iş öğret . Mütevazi dediler iyi çocuk dediler gelip burda bana boş konuşma 40 yaşında insanda var 20 yaşındada bi saygısızlık olmasın diye kısa kesiyorum sende bidaha yazma derdin varsa öm var kapım her türlü açık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Brabus - Tuning for Mercedes-Benz

Brabus kiti tercih edebilirsin, garanti dışı da kalmaması gerek. Araya bir modül ekleniyor. f355 Automobile Technic yapıyor istanbulda sertifikalı.

bilalasmali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende c 180 1.8 cgi amg kullanıcısıyım.Aracım 7 ileri turbo beslemeli.
    Öncelikle benim bildigim 2012 kadar makyajlı kasa dahi olsa Mercedes c serisinde 1.6 5 ileri kompressor seçeneği sundu fakat taa ki 2013 kadar sonrasında tamamen 7 ileri 1.8 turbolu motorlara döndü.
    C 180 iki tip bilyrum biri 5 ileri 1.6 komp diğeri 1.8 turbo 7 ileri

Yazılım konusunda ise yalan olmasın diğer yazılım firmalarına sormak nasip olmadı geçenlerde ayaküstü Maslak sanayideki GeForce evotech uğradım 30 hp alırsın 50 de tork artışı denildi araca garanti verebileceklerini söylediler.
    Tikkat Laz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Pm diyip konuyu kişiselleştirme.. Kalitemi tartabilecek olan insan sen değilsin, ben de buranın ne ağası ne de kahyasıyım önce kendinden büyüklere nası hitap etmen gerektiğini öğren kardeşim. Arabanın ne olduğunu bilmiyosun na-turbo-sc sonra yorum yapanlara atar yapıyorsun. Hakkımda iyi, efendi diyene de teşekkürlerimi ilet bi zahmet.

Gelelim konuya, motor kodunun içinde ke16 veya ke18 diye bir şey geçiyorsa sc li, de16 de18 li bişeyler geçiyorsa turbodur (wikiden baktım). Bunu da ruhsattaki motor koduyla karşılaştırarak görebilirsin en basit şekilde. Yada SC li motora sahip olan kullanıcılar (ki bazı arkadaşlarım da bunlar arasında) yakıttan bahsedip duruyorlardı, şehir içi 11-14 lt arasında geziniyor diye. CGi yani turbo motorlu aynı aracı kullanan arkadaşlarım ise 9 lt civarı yakıyoruz şehir içi normal kullanımda diyorlardı. Bu da yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.

Sana iyi günler.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    editt.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalasmali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende c 180 1.8 cgi amg kullanıcısıyım.Aracım 7 ileri turbo beslemeli.
    Öncelikle benim bildigim 2012 kadar makyajlı kasa dahi olsa Mercedes c serisinde 1.6 5 ileri kompressor seçeneği sundu fakat taa ki 2013 kadar sonrasında tamamen 7 ileri 1.8 turbolu motorlara döndü.
    C 180 iki tip bilyrum biri 5 ileri 1.6 komp diğeri 1.8 turbo 7 ileri

Yazılım konusunda ise yalan olmasın diğer yazılım firmalarına sormak nasip olmadı geçenlerde ayaküstü Maslak sanayideki GeForce evotech uğradım 30 hp alırsın 50 de tork artışı denildi araca garanti verebileceklerini söylediler.
    Evet doğru biliyosun ama kompresör modelleride var . Çoğu boş c kasanın arkasında yazıyo . Murat abiyi aradım ( evotech ) cgı ise yaparız kompresörse olmaz denildi bana teşekkürler bilgi için .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pm diyip konuyu kişiselleştirme.. Kalitemi tartabilecek olan insan sen değilsin, ben de buranın ne ağası ne de kahyasıyım önce kendinden büyüklere nası hitap etmen gerektiğini öğren kardeşim. Arabanın ne olduğunu bilmiyosun na-turbo-sc sonra yorum yapanlara atar yapıyorsun. Hakkımda iyi, efendi diyene de teşekkürlerimi ilet bi zahmet.

Gelelim konuya, motor kodunun içinde ke16 veya ke18 diye bir şey geçiyorsa sc li, de16 de18 li bişeyler geçiyorsa turbodur (wikiden baktım). Bunu da ruhsattaki motor koduyla karşılaştırarak görebilirsin en basit şekilde. Yada SC li motora sahip olan kullanıcılar (ki bazı arkadaşlarım da bunlar arasında) yakıttan bahsedip duruyorlardı, şehir içi 11-14 lt arasında geziniyor diye. CGi yani turbo motorlu aynı aracı kullanan arkadaşlarım ise 9 lt civarı yakıyoruz şehir içi normal kullanımda diyorlardı. Bu da yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.

Sana iyi günler.
    Bir anda herkes üstüme geldi ki zaten araba hakkınsa bilgim olsa hiç sormazdım . Araştırdığın bilgilerin için teşekkür ederim. Aracım şehir içinde 12.3 lt yakıyo yani sc motor. Uyan tek şey Brabus yazılım .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre Ünan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Brabus - Tuning for Mercedes-Benz

Brabus kiti tercih edebilirsin, garanti dışı da kalmaması gerek. Araya bir modül ekleniyor. f355 Automobile Technic yapıyor istanbulda sertifikalı.
    Aradım dün fiyat bekliyorum mail atıcaklar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)