Yorum yapmak sana düşmez o zaman ben fikir istedim , bilgin yoksa fikriniz olmasın benim bilgim yoktu fikrimde yoktu .
once arabanin atmosferik oldugunu iddaa ediyorsun dogru soyliyenlere atar yapiyosun. sonra tavsiye verene yine atar yapiyosun. madem en basindan kimseyi dinlemicektin niye konu acip tavsiye istiyosun. ben senin yerinde olsam yazilimi fln birakirim once brosuru acar okurum.
mengerleri kolumanı boşver sen.. araban 1.8 litre 7 ileri turbo..
ilk çıkan makyajsız seriler 1.6 sc idi, 5 ileri şanzımanlıydı..
makyajla çıkan ilk seriler 1.8 turbo ve 7 ileri şanzımanlıdır, makyajlı kasada 2012 den sonra üretilenler ise 1.6 turbo ve yine 7 ileri şanzımanlıdır.. hepsinin beygir güçleri ve torkları değer olarak aynıdır ama eğriler ve karakterleri farklıdır..
yanlış anlama da millete o kadar ters cevap verene kadar açıp bi google dan wikipedia dan bile bakabilirdin kardeşim
Mercedes-Benz C-Class - Wikipedia, the free encyclopedia
senin aracının aynısından bende de var.. yazılım için gürsel abi de yazmış sanırım, bosch beyin varsa yapılabiliyor bildiğim kadarıyla.. EcuFast özgüne bir uğra istersen baksın..
YouTubeDR.ECU
abi senin mantıksız bi cevabın, bilmedigin bişey çıktıgı gün camdan atliyicambu arada s3 ile tur için bekliyorum
![]()
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Güzel söylüyosun hoş söylüyosun . Ben arabayı çok araştırdım çok sordum e güzel insan sen turbo diyosun mengerler koluman üstüne brabus supercharger aşırı beslemeli motordan bahsediyo. Şimdi kalkıp bana laf yetiştirmeye çalışıyosunuz. Yaşca büyüksünüz veya küçüksünüz yaptığınız yakışı bir şey değil bence .
Yine sorucam Ecufast özgün veya Alperle konuşucam ses kaydınada alıcam diyecekleri tek kelime c180 1.8 motor kompresör'ün dünyada yazılımı yok olucak . Ecufast Evotech Custom Paşaoğlu hepsiylede irtibate geçtim ve aldığım cevapta bu zaten. Direttiğiniz şey yanlış .
Niye kardeş buranın ağası sen misin . Güncel bir forum bilgi paylaşımı aktarımı olan kaliteli insanların bulunduğu (kendini o kefeye koyma sakın) bir forum . Kalkıp sen bana yergi yap kelimelerimle dalga geç sonrada bana iş öğret . Mütevazi dediler iyi çocuk dediler gelip burda bana boş konuşma 40 yaşında insanda var 20 yaşındada bi saygısızlık olmasın diye kısa kesiyorum sende bidaha yazma derdin varsa öm var kapım her türlü açık.
Brabus - Tuning for Mercedes-Benz
Brabus kiti tercih edebilirsin, garanti dışı da kalmaması gerek. Araya bir modül ekleniyor. f355 Automobile Technic yapıyor istanbulda sertifikalı.
Bende c 180 1.8 cgi amg kullanıcısıyım.Aracım 7 ileri turbo beslemeli.
Öncelikle benim bildigim 2012 kadar makyajlı kasa dahi olsa Mercedes c serisinde 1.6 5 ileri kompressor seçeneği sundu fakat taa ki 2013 kadar sonrasında tamamen 7 ileri 1.8 turbolu motorlara döndü.
C 180 iki tip bilyrum biri 5 ileri 1.6 komp diğeri 1.8 turbo 7 ileri
Yazılım konusunda ise yalan olmasın diğer yazılım firmalarına sormak nasip olmadı geçenlerde ayaküstü Maslak sanayideki GeForce evotech uğradım 30 hp alırsın 50 de tork artışı denildi araca garanti verebileceklerini söylediler.
Tikkat Laz
Pm diyip konuyu kişiselleştirme.. Kalitemi tartabilecek olan insan sen değilsin, ben de buranın ne ağası ne de kahyasıyımönce kendinden büyüklere nası hitap etmen gerektiğini öğren kardeşim. Arabanın ne olduğunu bilmiyosun na-turbo-sc sonra yorum yapanlara atar yapıyorsun. Hakkımda iyi, efendi diyene de teşekkürlerimi ilet bi zahmet.
Gelelim konuya, motor kodunun içinde ke16 veya ke18 diye bir şey geçiyorsa sc li, de16 de18 li bişeyler geçiyorsa turbodur (wikiden baktım). Bunu da ruhsattaki motor koduyla karşılaştırarak görebilirsin en basit şekilde. Yada SC li motora sahip olan kullanıcılar (ki bazı arkadaşlarım da bunlar arasında) yakıttan bahsedip duruyorlardı, şehir içi 11-14 lt arasında geziniyor diye. CGi yani turbo motorlu aynı aracı kullanan arkadaşlarım ise 9 lt civarı yakıyoruz şehir içi normal kullanımda diyorlardı. Bu da yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
Sana iyi günler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)