Kardeş biz vteclerle 106 larla vts lerle rol yaparken nerdeydiniz tek Sİ olarak 30 araç roldeyken tech e konular açtıgımızda nerdeydin???
Ben D16A9 Jacksonracing Supercharger yapıyorum elimdeki tüm malzemeler bu setupa göre ve temmuz agustos gibi yollarda allahın izni ile techte de konusunu görürsün.
He bu sebeble elimde hiç NA malzeme yok parça topluyorum bakalım maximum kaç hp alıcaz bu makinadan NA dan. NA yıda farklı bir kaç arkadaşım ve bazı arkadaşlarımızın D16A9 a bakış açılarını değiştirmek için yapıcam.
İstersen daha önce denedigim vteclerle 106lar dene gecersen hakikaten arabanın iyi oldugunu söylerim sehir efsanesi gibi yüklü Sİ im var diyip diyip durmana gerek yok. Yüklü Si in varsa her türlü vtecle 106 vts ile deneyebilirsin. belkide deniyorsun ama bir yerlerde ne video ne duyum almıyorum.
İddalı isen iddanı gösterirsin yüklü Si in varsa beni beklemene gerek yok kardeş. Aç konusunu koy videonu görelim arabanı tebrik edelim adamlar yapmış helal olsun diyelim.
benım videolar bunlar
http://www.techturkey.com/forum/vide...c-aj-vtec.html
Benım klavye delikanlıgı ile alakam işim olmaz hakikaten Sİ ye gönül verdiysen ve bu arabayı iyi yerlere swapsız getirmek istiyorsan benım kafamdasındır. Benim atarla giderle işim yok sohbet etmek tanışmak istersende 0506 561 73 15 telim bu beni istanbul piyasasında tanıyanda vardır tanımayanda tanıyanlar nasıl biri olduğumu bilir.