34 EVH 16 CİVİC Sİ (94) 26 KZ 693 CİVİC Sİ (92)
34 RBM 72 CİVİC Sİ (93)
52 AZ 885 CİVİC Sİ (92)
34 JA 3602 CİVİC Sİ (92)
39 TC 045 CİVİC Sİ (94)
Kardeş biz vteclerle 106 larla vts lerle rol yaparken nerdeydiniz tek Sİ olarak 30 araç roldeyken tech e konular açtıgımızda nerdeydin???
Ben D16A9 Jacksonracing Supercharger yapıyorum elimdeki tüm malzemeler bu setupa göre ve temmuz agustos gibi yollarda allahın izni ile techte de konusunu görürsün.
He bu sebeble elimde hiç NA malzeme yok parça topluyorum bakalım maximum kaç hp alıcaz bu makinadan NA dan. NA yıda farklı bir kaç arkadaşım ve bazı arkadaşlarımızın D16A9 a bakış açılarını değiştirmek için yapıcam.
İstersen daha önce denedigim vteclerle 106lar dene gecersen hakikaten arabanın iyi oldugunu söylerim sehir efsanesi gibi yüklü Sİ im var diyip diyip durmana gerek yok. Yüklü Si in varsa her türlü vtecle 106 vts ile deneyebilirsin. belkide deniyorsun ama bir yerlerde ne video ne duyum almıyorum.
İddalı isen iddanı gösterirsin yüklü Si in varsa beni beklemene gerek yok kardeş. Aç konusunu koy videonu görelim arabanı tebrik edelim adamlar yapmış helal olsun diyelim.
benım videolar bunlar
http://www.techturkey.com/forum/vide...c-aj-vtec.html
Benım klavye delikanlıgı ile alakam işim olmaz hakikaten Sİ ye gönül verdiysen ve bu arabayı iyi yerlere swapsız getirmek istiyorsan benım kafamdasındır. Benim atarla giderle işim yok sohbet etmek tanışmak istersende 0506 561 73 15 telim bu beni istanbul piyasasında tanıyanda vardır tanımayanda tanıyanlar nasıl biri olduğumu bilir.
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
ya kardeş sen ne kullanıyosun ,benim yazdığım bütün yazılara salça oluyosun sen ne kadar herşeyi çok iyi biliyosun ne videosundan bahsediosun, atmosferik dediğin arabanla filtreli 106 nın plakasını okuyosun bizde diyoruzki arkadaşlara harcadığın paraya göre verim alamıyosun ne yaptında konuşuosun bu zamana kadar roll yapmak kolay ama sen bişi yapamamışınki ,filtreli saxo seni geçmiş ,, ben demiyorum benim arabam daha hızlı diye si böle bi araba işte sen o kadar para harcarsın elin saxosu 106 sı gelir saplarbir daha benim yazdığım yazıyla ilgili yorum yapmanı istemiyorum , sanal ortamda da daha fazla tartışmak istemiyorum , konuyu kapat kendince yorumunu yap işine bak sağa sola salça olma lütfen..
bak bu senin yazın bundan 2 ay önce yazmışın. şimdide supercharcer yapıcam diosun o yüzden yazıorum denemk isterim diye.. bakalım bizi 10 mu 20 boymu geçeceksin ? >>>''SC yapacağım için atmosferik yapmıyacam dedim ama mayısa kadar atmosferik D16a9 yapıcam videolarını burada yayınlar sonuçlarını hepberaber görürüz. bir işe yaramaz motor mu degil mı diye.''
darton gömlek eagle kol srp piston enly yağ pompası stage 1 exedy headers filtre walbro crx 3-4 34 V plakalı si ile denememiz.. Al sana video .. https://www.facebook.com/photo.php?v=10202953345172016
d16a9 dan cacık olmaz beyler. 2 + 2 = 4
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Efekan Kardeş.
Bende bir sedan Si ve bir tane de Hb Si var anlayacagın 2 tane civic Si var elimde.
bunlardan birisi günlük olarak kullandığım Sedan Si digeriside Hb Si Supercharger yapacagım Sİ.
Şimdi sedan günlük kullandıgımı bir kaç atmosferik malzeme ile tekrar revize edicem ebaydan malzeme siparişleri hazirandan verilecek. He ben bu siparişleri bir bildigim olduğu için veriyorum ve NA da maksimum güçü almak için farklı bir specte Ankara cagan kardeşim sedan Sİ yapıyor istanbul ankara denemesi yapıcaz.
Bu sırada SC toplamaya başlayacagım. Sc de 180-200 hp aralığında olucak.
şimdi senı tanımıyorum klavye de bir sürü yazı yazıyorsun denegin arabada yürürü etkilecek sadece CRX 3 4 dişlisi var okadar pistonmuş kolmuş o arabada yok. Cihani arayıp sorabilirsin.
Sansına arabalar revizyondayken atar gider yapıyorsun RRP si cıktıgında benımkinden önce cıkıcak piyasa deneriz gecebilirsen tedrik ederiz.
Benim Sİ hakkında görüşüm Benim Si im yürüsün benımki en iyi olsun degil tüm herkesin Sİ si yürüsün yürütmek isteyen varsa elimden gelen yardımı ederim ki yardım ettiğim arkadaşlar bunu bilirler.
Şimdi yazdıklarına dikkat et salça oluyorsun yok oluyorsun falan. çok sıkıntı cekiyorsan ben seni bulurum yanınada gelirim birde bu konuları yüz yüze konuşuruz. ozaman birbirimizi daha iyi anlar ve tanırız.
Söyle birsey düşün İlker Karbon kingi doldurdu yükledi 225 hp NA da aldı sonra kırıldı ben bildigim yalnış bilmıyorsam 10 bın tl veya daha fazla para harcandı vtec motordan o gücü alabilmek için.
Türkiyede Vtece motoru yüklemek için harcanan parayı kaç tane D16A9 a harcandı.
Suan Dünyada arada kalan bir motor after marketlere Pistonu yok bir kaç firma egzantirik üretmiş.
Bu sebeble tr de yapılan işlerle bir yere kadar cıkabilir bu motor.
Suan Kaan abi yaptı.
Specleri
nippon egzantirik stage2
ayarlı kasnaklar
yay şapka
portpolish
kısa
neptune beyın
ince conta
stage2 baskı balata
FEH
Bakalım arabayı çıkardıgında alınacak sonuçlar nasıl olur çok merak ediyorum.
herkes kendı cebinden para harcıyor bu harcanan para kendıleri nazarında degmesi gerekiyor ben D16a9 a harcadıgım paraya acımıyorum keyif alıyorum. o sebeble herkes istedigini yükler yürütür mesela ben trde en iyi giden araba yapmak istemıyorum kendımce bellirli bir kademeye getirmeye çalışıyorum buda bana yetiyor benım gibi düşünen kişiler D16a9 a para harcıyor. Çok istesem Sİ ye veridigm parayla AHM ye 106 yaptırır gazlar gazlar dururum.
Arkadaşlar yazıyorum yorum yapıyorum herkes kendınce birseyler anlıyor. kimseye muhalefet oldugum yoktur. isteyen istediğini yapsın istedigini düşünsün istedigi parayı harcasın.
Sadece kendi düşüncelerimisavunuyorum ve aktarmaya çalışıyorum. bilginize.
Ben D16a9 ile ugraşıyorum ve bu böyle devam edicek kendı çapımda yapmaya çalışıyorum. Yaptıkca videoları görür denemeleri yaparız.
Herkese Hayırlı günler.
efekan kardeşim ile bir sorunumuz yoktu yalnış anlaşılmaları ortadan kaldırdık.
Benim için, illa benım Si nin en iyi olmasını istemiyorum başka arkadaşlarımızın arabaları yürüsün hızlı olsun verilen paralar verilen emekler hakkını bulsun isterim.
Herkese hayırlı forumlar allah herkese emeginin karşilıgını almasını nasip etsin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)