User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
98 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 1.6 Si uygulamalar

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak48 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerci ulkemizdeki sedanları EG8 ya da EG9 zannedenler var ama aslında EH9 bizim araclarımız. hb leri de EG6 sananlar da var ama burdaki hb ler de EG4 malesef
    ex hatchler EG4 si hatchler EG5

92Sİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı krm106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    si da Feh Gaz kelebeği vs vs Benim Vtecte Feh + stage1 debriyaj Öyle Vtecle Falan yürümek Hayal Si Bİle Almayın Boşuna Para Harcamayın Bu Arada 2 Araçta Benim

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater
    Zaten hiç bir f-e-h olan bir si sağlıklı bir vtecle asla ve asla yürüyemez. ben zaten vetcle baş başa yürüyo diye söyleyenlerin kafasını anlamıyorum. F-e-h ile d16 da adamlar 150-160 bg ulaştırıyo o da ayrı bir mesele tabi
    34 EVH 16 CİVİC Sİ (94) 26 KZ 693 CİVİC Sİ (92)
    34 RBM 72 CİVİC Sİ (93)
    52 AZ 885 CİVİC Sİ (92)
    34 JA 3602 CİVİC Sİ (92)
    39 TC 045 CİVİC Sİ (94)

Efekan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beklemek güzeldir kardeş hersey yavaş yavaş yapılıyor. B serisi bedava yüklemediği gibi Sİ de öyle f h e crx dişlilerden ibaret değil. arkadaşın ki benimkinden önce cıkacak videolarını takip edersin.
    Öle kardeşli mardeşli konuşma ,varsa en yüklüsü denemek isterim bizdeki Si ile o kadar ,laf değilde birazda icraat lütfen ..

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Efekan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öle kardeşli mardeşli konuşma ,varsa en yüklüsü denemek isterim bizdeki Si ile o kadar ,laf değilde birazda icraat lütfen ..
    Bu iyidi.
    In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye
    Powered by Sistem Honda

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeş biz vteclerle 106 larla vts lerle rol yaparken nerdeydiniz tek Sİ olarak 30 araç roldeyken tech e konular açtıgımızda nerdeydin???

Ben D16A9 Jacksonracing Supercharger yapıyorum elimdeki tüm malzemeler bu setupa göre ve temmuz agustos gibi yollarda allahın izni ile techte de konusunu görürsün.

He bu sebeble elimde hiç NA malzeme yok parça topluyorum bakalım maximum kaç hp alıcaz bu makinadan NA dan. NA yıda farklı bir kaç arkadaşım ve bazı arkadaşlarımızın D16A9 a bakış açılarını değiştirmek için yapıcam.

İstersen daha önce denedigim vteclerle 106lar dene gecersen hakikaten arabanın iyi oldugunu söylerim sehir efsanesi gibi yüklü Sİ im var diyip diyip durmana gerek yok. Yüklü Si in varsa her türlü vtecle 106 vts ile deneyebilirsin. belkide deniyorsun ama bir yerlerde ne video ne duyum almıyorum.

İddalı isen iddanı gösterirsin yüklü Si in varsa beni beklemene gerek yok kardeş. Aç konusunu koy videonu görelim arabanı tebrik edelim adamlar yapmış helal olsun diyelim.

benım videolar bunlar

http://www.techturkey.com/forum/vide...c-aj-vtec.html

Benım klavye delikanlıgı ile alakam işim olmaz hakikaten Sİ ye gönül verdiysen ve bu arabayı iyi yerlere swapsız getirmek istiyorsan benım kafamdasındır. Benim atarla giderle işim yok sohbet etmek tanışmak istersende 0506 561 73 15 telim bu beni istanbul piyasasında tanıyanda vardır tanımayanda tanıyanlar nasıl biri olduğumu bilir.
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

pcvirus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak48 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerci ulkemizdeki sedanları EG8 ya da EG9 zannedenler var ama aslında EH9 bizim araclarımız. hb leri de EG6 sananlar da var ama burdaki hb ler de EG4 malesef
    sedan 1.5 el ler eg8 diye geçer türkiyede

By_MuGeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 92Sİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bendede zamanında dolu bi si vardı ama ne yalan söyliyim o kadar sıkmama rağmen neredeyse hiç bir sıkıntı çıkarmamıştı bana.. çünkü bakımlarını en geç 4,000 kmde yapıyodum.. Şu da bir gerçek o kadar dolu olmasına rağmen yürüdüğümüz arabalar f-e-h vteclerdi o da ayrı bi mesele..
    f-e-h ne NA ne anlama geliyor stok çağrışımı yapıyor sankii ?? cahilliğime verin

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_MuGeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    f-e-h ne NA ne anlama geliyor stok çağrışımı yapıyor sankii ?? cahilliğime verin
    estafurullah. F.litre/H.eaders/E.gsoz NA ise atmosferik .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

..

Kardeş biz vteclerle 106 larla vts lerle rol yaparken nerdeydiniz tek Sİ olarak 30 araç roldeyken tech e konular açtıgımızda nerdeydin???

Ben D16A9 Jacksonracing Supercharger yapıyorum elimdeki tüm malzemeler bu setupa göre ve temmuz agustos gibi yollarda allahın izni ile techte de konusunu görürsün.

He bu sebeble elimde hiç NA malzeme yok parça topluyorum bakalım maximum kaç hp alıcaz bu makinadan NA dan. NA yıda farklı bir kaç arkadaşım ve bazı arkadaşlarımızın D16A9 a bakış açılarını değiştirmek için yapıcam.

İstersen daha önce denedigim vteclerle 106lar dene gecersen hakikaten arabanın iyi oldugunu söylerim sehir efsanesi gibi yüklü Sİ im var diyip diyip durmana gerek yok. Yüklü Si in varsa her türlü vtecle 106 vts ile deneyebilirsin. belkide deniyorsun ama bir yerlerde ne video ne duyum almıyorum.

İddalı isen iddanı gösterirsin yüklü Si in varsa beni beklemene gerek yok kardeş. Aç konusunu koy videonu görelim arabanı tebrik edelim adamlar yapmış helal olsun diyelim.

benım videolar bunlar

http://www.techturkey.com/forum/vide...c-aj-vtec.html

Benım klavye delikanlıgı ile alakam işim olmaz hakikaten Sİ ye gönül verdiysen ve bu arabayı iyi yerlere swapsız getirmek istiyorsan benım kafamdasındır. Benim atarla giderle işim yok sohbet etmek tanışmak istersende 0506 561 73 15 telim bu beni istanbul piyasasında tanıyanda vardır tanımayanda tanıyanlar nasıl biri olduğumu bilir.

ya kardeş sen ne kullanıyosun ,benim yazdığım bütün yazılara salça oluyosun sen ne kadar herşeyi çok iyi biliyosun ne videosundan bahsediosun, atmosferik dediğin arabanla filtreli 106 nın plakasını okuyosun bizde diyoruzki arkadaşlara harcadığın paraya göre verim alamıyosun ne yaptında konuşuosun bu zamana kadar roll yapmak kolay ama sen bişi yapamamışınki ,filtreli saxo seni geçmiş ,, ben demiyorum benim arabam daha hızlı diye si böle bi araba işte sen o kadar para harcarsın elin saxosu 106 sı gelir saplar bir daha benim yazdığım yazıyla ilgili yorum yapmanı istemiyorum , sanal ortamda da daha fazla tartışmak istemiyorum , konuyu kapat kendince yorumunu yap işine bak sağa sola salça olma lütfen..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya kardeş sen ne kullanıyosun ,benim yazdığım bütün yazılara salça oluyosun sen ne kadar herşeyi çok iyi biliyosun ne videosundan bahsediosun, atmosferik dediğin arabanla filtreli 106 nın plakasını okuyosun bizde diyoruzki arkadaşlara harcadığın paraya göre verim alamıyosun ne yaptında konuşuosun bu zamana kadar roll yapmak kolay ama sen bişi yapamamışınki ,filtreli saxo seni geçmiş ,, ben demiyorum benim arabam daha hızlı diye si böle bi araba işte sen o kadar para harcarsın elin saxosu 106 sı gelir saplar bir daha benim yazdığım yazıyla ilgili yorum yapmanı istemiyorum , sanal ortamda da daha fazla tartışmak istemiyorum , konuyu kapat kendince yorumunu yap işine bak sağa sola salça olma lütfen..
    bak bu senin yazın bundan 2 ay önce yazmışın. şimdide supercharcer yapıcam diosun o yüzden yazıorum denemk isterim diye.. bakalım bizi 10 mu 20 boymu geçeceksin ? >>>''SC yapacağım için atmosferik yapmıyacam dedim ama mayısa kadar atmosferik D16a9 yapıcam videolarını burada yayınlar sonuçlarını hepberaber görürüz. bir işe yaramaz motor mu degil mı diye.''

darton gömlek eagle kol srp piston enly yağ pompası stage 1 exedy headers filtre walbro crx 3-4 34 V plakalı si ile denememiz.. Al sana video .. https://www.facebook.com/photo.php?v=10202953345172016

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    d16a9 dan cacık olmaz beyler. 2 + 2 = 4
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak bu senin yazın bundan 2 ay önce yazmışın. şimdide supercharcer yapıcam diosun o yüzden yazıorum denemk isterim diye.. bakalım bizi 10 mu 20 boymu geçeceksin ? >>>''SC yapacağım için atmosferik yapmıyacam dedim ama mayısa kadar atmosferik D16a9 yapıcam videolarını burada yayınlar sonuçlarını hepberaber görürüz. bir işe yaramaz motor mu degil mı diye.''

darton gömlek eagle kol srp piston enly yağ pompası stage 1 exedy headers filtre walbro crx 3-4 34 V plakalı si ile denememiz.. Al sana video .. https://www.facebook.com/photo.php?v=10202953345172016
    Efekan Kardeş.

Bende bir sedan Si ve bir tane de Hb Si var anlayacagın 2 tane civic Si var elimde.

bunlardan birisi günlük olarak kullandığım Sedan Si digeriside Hb Si Supercharger yapacagım Sİ.

Şimdi sedan günlük kullandıgımı bir kaç atmosferik malzeme ile tekrar revize edicem ebaydan malzeme siparişleri hazirandan verilecek. He ben bu siparişleri bir bildigim olduğu için veriyorum ve NA da maksimum güçü almak için farklı bir specte Ankara cagan kardeşim sedan Sİ yapıyor istanbul ankara denemesi yapıcaz.

Bu sırada SC toplamaya başlayacagım. Sc de 180-200 hp aralığında olucak.

şimdi senı tanımıyorum klavye de bir sürü yazı yazıyorsun denegin arabada yürürü etkilecek sadece CRX 3 4 dişlisi var okadar pistonmuş kolmuş o arabada yok. Cihani arayıp sorabilirsin.

Sansına arabalar revizyondayken atar gider yapıyorsun RRP si cıktıgında benımkinden önce cıkıcak piyasa deneriz gecebilirsen tedrik ederiz.

Benim Sİ hakkında görüşüm Benim Si im yürüsün benımki en iyi olsun degil tüm herkesin Sİ si yürüsün yürütmek isteyen varsa elimden gelen yardımı ederim ki yardım ettiğim arkadaşlar bunu bilirler.

Şimdi yazdıklarına dikkat et salça oluyorsun yok oluyorsun falan. çok sıkıntı cekiyorsan ben seni bulurum yanınada gelirim birde bu konuları yüz yüze konuşuruz. ozaman birbirimizi daha iyi anlar ve tanırız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Söyle birsey düşün İlker Karbon kingi doldurdu yükledi 225 hp NA da aldı sonra kırıldı ben bildigim yalnış bilmıyorsam 10 bın tl veya daha fazla para harcandı vtec motordan o gücü alabilmek için.

Türkiyede Vtece motoru yüklemek için harcanan parayı kaç tane D16A9 a harcandı.

Suan Dünyada arada kalan bir motor after marketlere Pistonu yok bir kaç firma egzantirik üretmiş.

Bu sebeble tr de yapılan işlerle bir yere kadar cıkabilir bu motor.

Suan Kaan abi yaptı.

Specleri

nippon egzantirik stage2
    ayarlı kasnaklar
    yay şapka
    portpolish
    kısa
    neptune beyın
    ince conta
    stage2 baskı balata
    FEH

Bakalım arabayı çıkardıgında alınacak sonuçlar nasıl olur çok merak ediyorum.

herkes kendı cebinden para harcıyor bu harcanan para kendıleri nazarında degmesi gerekiyor ben D16a9 a harcadıgım paraya acımıyorum keyif alıyorum. o sebeble herkes istedigini yükler yürütür mesela ben trde en iyi giden araba yapmak istemıyorum kendımce bellirli bir kademeye getirmeye çalışıyorum buda bana yetiyor benım gibi düşünen kişiler D16a9 a para harcıyor. Çok istesem Sİ ye veridigm parayla AHM ye 106 yaptırır gazlar gazlar dururum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar yazıyorum yorum yapıyorum herkes kendınce birseyler anlıyor. kimseye muhalefet oldugum yoktur. isteyen istediğini yapsın istedigini düşünsün istedigi parayı harcasın.

Sadece kendi düşüncelerimisavunuyorum ve aktarmaya çalışıyorum. bilginize.

Ben D16a9 ile ugraşıyorum ve bu böyle devam edicek kendı çapımda yapmaya çalışıyorum. Yaptıkca videoları görür denemeleri yaparız.

Herkese Hayırlı günler.

hakansiR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    I ♥ Twin Cams

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar yazıyorum yorum yapıyorum herkes kendınce birseyler anlıyor. kimseye muhalefet oldugum yoktur. isteyen istediğini yapsın istedigini düşünsün istedigi parayı harcasın.

Sadece kendi düşüncelerimisavunuyorum ve aktarmaya çalışıyorum. bilginize.

Ben D16a9 ile ugraşıyorum ve bu böyle devam edicek kendı çapımda yapmaya çalışıyorum. Yaptıkca videoları görür denemeleri yaparız.

Herkese Hayırlı günler.
    kadir jdm civic nickli arkadaşla görüşülüp sorun halledilmiştir aslında ikimizinde aynı şeyler düşündüğümüze kanaat getirdik,kendisi d16a9 için emek sarfetmiş birisi olarak yapacağı projelerde başarılar dilerim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kadir jdm civic nickli arkadaşla görüşülüp sorun halledilmiştir aslında ikimizinde aynı şeyler düşündüğümüze kanaat getirdik,kendisi d16a9 için emek sarfetmiş birisi olarak yapacağı projelerde başarılar dilerim..
    efekan kardeşim ile bir sorunumuz yoktu yalnış anlaşılmaları ortadan kaldırdık.

Benim için, illa benım Si nin en iyi olmasını istemiyorum başka arkadaşlarımızın arabaları yürüsün hızlı olsun verilen paralar verilen emekler hakkını bulsun isterim.

Herkese hayırlı forumlar allah herkese emeginin karşilıgını almasını nasip etsin.

kaanpoyrazoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biri d16a9 mu dedi speclerim biraz daha farklı kadircim .
    Babana aratmakta nedir arkadaş ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kaanpoyrazoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biri d16a9 mu dedi speclerim biraz daha farklı kadircim .
    Abi senin ile konuşmalarımıza göre benım tahmın ettiklerim buydu sen gercek specleri yazarmısın bende çok merak ediyorum ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)