fiyat güzel ama ben daha güzel fiyata almıstım![]()
![]()
http://i1230.photobucket.com/albums/...a/imzatech.jpg
JDMWorksPHOTOWORKSEtme eşşekle muhabbet küstürürsün...
arkadaşlar yazmışlar ama şölede bi durum war chip ile avansada müdahale edebiliyosun ama safc ile sadece benzine müdahale ediyosun o yüzden sanırım passt nickli arkadaş daha ii olur die yazmış chip ile piggyback leri kıyaslarsak tamam ama chip ile safc yi kıyaslarsak bence chip daha ii gibi geliyo birde arabanda neler war yazarsan daha açıklayıcı bilgiler verebiliriz mesela hangi modlar war hangilerini yapmayı planlıyosun
çipin daha ii olduğunu söledim zatende sora senna ile standalone beyni tartıştık konu biraz dağıldı kusura bakmayın...![]()
araç stock araç 114hp corolla special peki ikisinide yapsak ne olur sizce yani diyorum ki hem chip yazdırim hemde vafc yi alim ?
sadece safcde yeterli olur fakat daha yetenekli bi piggyback alman daha iyi olur
ve stocksa egzoz, hava filtresi vs uyguladıktan sonra yaparsan biraz dha iyi olur
körler sağırlar
bende şu safc konusunda tereddüt içindeyim..yaptığım araştırmalar sonucunda bir sitede şöle bir yorumla karşılaştım ; ''' arabamda safc2-sebrıng son susturucu-pıperx aır ıntake-ozel kat ayar var...cekısı safc2 ayarından sonra ınanılmaz arttı...dahada abartabılırım ama o zamanda 2000devır altı kullanırsam fakır karısımdan dolayı motoru elıme alırım..bu kadarı yeter...(14.5-15 arası su an dusuk vıteslerde...5.vıteste 15.5lara gelıyor...) '''
şeklinde bir yorum vardı...gerçeklik payı varmıdır...hem performans hemde motora vereceği zarar açısından soruyorum....
bende es7 2005 civicim için safc,aem fic,e-manage,hondata vs.vs. karşılaştırılmasını istemiştim...aralarındaki farklar neler ? + ve - leri nelerdir ? devir kesici ile oynaya bilirmiyiz ? (son hız için)....gibi sorulardı....safc'nin getirisi olacağı kesin ama daha iyi piggyback üniteler varken yada bunlardan da daha iyileri varken aceleci olunmamalı bence...tabi karar verildikten sonra bunların ayarını kim yapacak buda önemli...yani kısacası hep ? leri var....arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa bu ? leri kaybolacaktır...![]()
senin ilacın greddy e-manage ultimate veya aem fuel ignition control(fic) ve 1 adet özgün (oz) güzel bir ayarla aracından güzel bir performans elde edersin madem ki her devir yakıt hava karışımı senin için önemli özgün bu işte prof tur bildiğim kadarıylada zaten yalışım varsa düzeltin bu araca göre hondata yok çip yaparsan her devir yakıtım ii olsun fakir olmsın diosun çip sana göre diil çipten biraz pahallıya mal olucaktır ama araç her devir afr de güzel sonuçlar vercektir buda max performans alacağın anlamına gelir bildiğim kadarıyla ems de limitörede müdahale edilebiliyor ama fazla devir çevirmek ve stock egzantriklerle bunu yapmak çok mantıksız anlamsız gereksiz olucaktır boşa devir çevirmek dedikleri olay budur....umarım faydalı olmuşumdur (OZ) a pm den mesaj atarsan sana bilgi ve maliyet hakkında bilgi verir...saygılar
yani sonuç olarak şuanda aracımda orjinal 4 2 1 header 60 lık düz boru sonunda hks son susturucu ve hava filtresi şimdi bu işe vafc yi eklersen ne artım olacak arkadaşında belirttigi gibi iyi bir performans alacakmıyım almayacakmıyım önerilerinizi bekliyorum ayrıca piggyback i de alim mi şimdi bu sisteme ek olarak başka birşey ister mi?
AEM önermişsiniz ama AEM atmosferik için uygun değil. Çünkü avansı kısabiliyorsunuz turbo uygulamaları için ama avans veremiyorsunuz. Atmosferik araçlar sıkıştırma ve avans ile yürür. Greddy e-manage daha uygun olucaktır. Mümkünse Blue-Box olmayanlar. Tabiki ben uzman değilim![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
2001-2005 d16 motorlara uygun hondata k-pro mevcut...hatta ilgili ilan
http://www.sahibinden.com/hondata_k_...XQQdisplayitem
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim....chip zaten hiç düşünmedim....devir kesiciyi ileri taşmamdaki amaç max. hiz içindi...aracmda 4-1 otto racer headers otto kat iptal tüpü pipercross cai , otto karbon ss , komple 52 lik araborular , shortshift mevcut....yürürü oldukça iiii durumda...ama güzel bir ayarla performansi optimum seviyeye çkarmak istiyorum....tekrar teşekkürler...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)