kavga dovus olmasin beyler , herkes burda bir sekilde yuz yuze geliyor , yapmayin ayiptir . temizliyorum konu disi mesajlari .
kavga dovus olmasin beyler , herkes burda bir sekilde yuz yuze geliyor , yapmayin ayiptir . temizliyorum konu disi mesajlari .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
konu dağılmasın. Dediğim gibi Varsa Mutant gibi yürüyen 5.20 deneyelim.
yarın iboylada konuşurum telden s320 si ile deneyelim. Önceki denemeye göre nasıl gidicez görelim.
en başta da söyledim saplarım ederim demedim ama bu sefer sonuç çok şaşırtabilir.
ibo ile o denediğimizde motor yapılmamıştı. yani pistonlar değişmemişti.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
S320 le denemeye gerek yok. Egzantrik takip tic rsi gececekmissin yatak egzantrigini rs le deneyelim.
Yada bi focus varmis onlada tic i deneyelim diyomusun getir onuda double yapiyim iki iki benzin yaktirma bana![]()
biz mesada geyiğine takıldık ibo güldük geçtik orda. (ferhat ben sen görkem)
focusun daha işi var zaten işleri bitsin deneticem zaten bu en başında yüzüne de söledim focus bitsin deneyek mi diye.. sende sıkıntı yok dedin.
gelelim s320 ile 5 atıyordun ozamandan bu zamana hızlandım. taşşak geçiyordun ya bende deneyelim nasıl olmuş ne kadar fark atıcan görelim dedim sana..
önceki postlarda da belirttim geçicem diye birşey sölemedim. şunu da unutma kimsenin arabasına emeğine *** atmadım. geçtiğim arabalarıda taşşak konusu yapmadım.
Ben Hiçbir zamanda R yapmadım. bunu çok iyi biliyorsun.
s320 ile deneyelim bende öncesi sonrasını görmüş olurum. ama şunu bil o kadar fark atamazsın Stok s320'inle şuan.
Rs Racing Garage
Neyine *** attik la
Sen 400 kilo hafif arabalari geciyorum diyincede *** atmis oluyosun o mantikla
Gectimmi? Gectim
Gecen sefer 150-160 a kadar anca bastik![]()
Bu sefer 240 dan asagi birakmak yok okeymi?
10 boy da handikap sana
Persembe deneriz![]()
dikkat et ben geçtimmi demişim yürüyorum dedim. tabi geçtiğimde oldu geçildiğimde.
Ben nezaman hırs yaptım da geçince veya geçilince abuk sabuk konuştum bahane ürettim?
ben herşekilde denerim sıkıntı yok benim açımdan. Geçilince nezaman bırakmısım sıkmayı?
perşembe benim için zor (ertesi gün mesai hemde nişanlım yarın geliyor pazar sabah döncek) ama pazar tüm gün müsaitim. gündüz gözüyle rahat rahat basarız.
Şunu unutma öncesi sonrası yapabilmek için en rahat ulaşabileceğim kişi sensin.
ilk yazdığımda da ne fark olacak bakalım dedim. benden hacmi yüksek 50-60 hp ve fazla torka sahip bir araçla son hali nasıl olcak onu görelim diyorum. bunda okadar ters algılancak birşey yok. zaten sürekli yüzyüze geliyoruz. sen beni tanıyon ben seni tanıyorum.
Rs Racing Garage
arada 400 kg olduğuna emin olmayın... 275 kg fark var ve de S320 her türlü alır, içinde 5 kişi olan e39 530 ile deneyin bakalım kim ışınlanıyor görebilirsiniz...
Ibo ile sknti yok aramizda. bazi arkadaslar konusuyorda birtane varsa mutant gibi 5.20 getirsin deneyelim. Yok hatta stok 5.20 getirsinlerde deneyeyim arada kac tir olacagini gostereyim. Denedigim araclarin %90 i daha guclu araclar. Ornek s320 aradaki guc farki vs vs belli zaten hicbir zaman hicbir denemede saplarim ederim o bu su demedim. Allah askina getirin birtane 5.20 stock deneylim. Madem abuk sabuk yurumuor deniliyor
hangi araclarla bu gucte iken nasil yurudugum belli.
Rs Racing Garage
Hangi dti la denemisim? Bir kere mertle denedim ben ozman motor yapmamistim. Ondan baska dti ile denemedimsuana kadar
Rs Racing Garage
Ayrica karsilastirma yaparken adil bir sekilde yapilmali. Dedigim gibi e39 5.20 stock varsa deneyeyim ozaman nasil gittigini daha net gorulur. Ona bakarsan senin kasa sport 136 ligida gecmistim motor yapmadan once. Ama bu bir olcu olmaz nedeni o hafif kilo olarak ama benden gucu dusuktu ben agirdim 200-300 kg ona gore ama biraz daha gucluydum. 5.28 le denesemde pek fazla kistas alinmaz stok 5.20 den ne kadar hizli oldugum konusunda. Varsa yine denerim 5.28 le 5.20 ile bunu her denemede soledim soluyorumda varsa getirin deneyeyim
Rs Racing Garage
Mertin dti sa eger bahsettigin o denemede sokuktu bende motor yapmamistim. Dti full takiliyken kac kg geliyor? Max 1100-1200 geliyordur. Aradaki kilo farki 400-500 kg az mi? Sokukken hadi dielim max 600 kg daha hafif. Nasil bir mantikla kiyaslama yapabilabilir. Bu isin icindesin 100kg hafiflik bile nasil etki ettigini biliyorsun.. Hem dizel hem hafif hem tork bandi. Vs vs kisacasi bu kistas olamaz. Herzaman dedigim gibi bulun stock bir e39 5.20 deneyeyim aradaki tirlar farkini ozaman daha net goruruz.
edit corsa 1.7 dti 1040 kg mış full takılı halde.. artık gerisini siz hesap edin.
hade 40 kg atsın aradabadan
1000 kg vs 1600 kg.. 600kg hafif olmak hiç etken değil. yazık ayıptır ayıp.
Rs Racing Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)