User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: mutant headers hakkında..

eticet06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    niye hep böyle oluyor ki dostca yapılıpda oturup muhabeet edilse veya ne biliyim kıyas yaptıgınız arabalar aynı olsa agırlık hp felan pilotaj konussa mesela benım aracım arızalı iken en samimi arkadaşımla sıktık adam araya titanik soktu bunuda uploud etti ama biz makara yaptık yorumlarda simdi c2 vts beni geçti diye tartışalım mı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artı şunuda belirteyim mutant nickli arkadaşı tanımam ama bende clio varken bile bir kac sohbetimiz oldu siteden patenle kaykayla gidene bile sıkıcak adam adamın geçme geçilme pek umrunda değil benim kendi gördüğüm

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eticet06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    artı şunuda belirteyim mutant nickli arkadaşı tanımam ama bende clio varken bile bir kac sohbetimiz oldu siteden patenle kaykayla gidene bile sıkıcak adam adamın geçme geçilme pek umrunda değil benim kendi gördüğüm
    aynen ben geçilceğimi bile bile denemek isteyen olduğunda hiçbir zaman geri çevirmedim. Çevirdin diyen varsa söylesin.

ben şuana kadar hep yapılmayan uğraşılmayan arabalarla uğraştım yaptım ettim. ve karşılığını alıyorum sonuçta.

İlla geçmek veya ne bilim başka konularda hırsım olsa çok daha farklı olurdu.

Ama birileri gelip abuk sabuk *** atmaya kalkarsa emeğime harcadığım paraya vs o zaman olmaz işte..

bu kadar deneme postum var. hepsinde varsa stock 5.20 deneyeyim hatta varsa 5.28 ile deneyeyim dedim. Şuana kadar kim çıktı denemek için? eee mecburi olarak kendimden ya daha güçlü ve arabalarla yada kendimden daha güçsüz arabalarla denemek zorunda kaldım. geçtiğimde oldu geçildiğimde.

Hani geçsem ne olucak GEÇİLSEM ne olucak. Ben GEÇİLMEYİ HAZMEDEMEYENLERDEN değilim.. İçimde hiçbir art niyet olmadan denedim, denerimde herzaman.

en son işte sitede deniz kardeşim abi foresterla deneyelim dedi denemeden önce geçersin demiştim ama yine denedim.

dp li egzozlu foresterdan 1 buçuk boy dan az boy yiyen veya geçen e39 5.20i varsa göstersin.. bunun gibi bir sürü örnek verebilirim.

Bu yazılanlara son kez söylüyorum. BULUN STOCK 5.20İ aradaki farkı herkes görsün....!!!
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

bravo hgt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyyyy Ankara Stok 5 .20 aranıyor yokmuuu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mutant a derman olsun diye s70 t5 ime 5.20 swaplayacam (:

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stock e39 5.20 istememin sebebi art niyetli kisilerin arada ne kadar fark oldugunu gormeleri. Zaten art niyet olmasa mutantin nasil ve nelerle yurudugunu gormelerine ragmen bu sekilde konusmazlar. Varsa bir tane mutant gibi yuruyen 5.20 gostersinler bizde gorelim deneyelim
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

mert0640 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mutant cigerli bi e39 o gunku denemede serdarin dedigi gibi arabam sokukdu 40 kg kadar ve ankara da stock turbosuyla nasi gittigi bilinir az cok benim dti in
    Mutanta masallah
    Detaycı Adam
    0537 623 54 52
    www.detaiyciadam.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)