Maf sensoru alttaki gibi iki boru filtreyle motor arasinda bulunur
Sizinkinde motor korumanin icinde olabilir ayni sekilde benim leondads motor koruma plastiginin icinde
http://airflowmeters4cars.co.za/wp-c...W-MAF-eafm.jpg
Maf sensoru alttaki gibi iki boru filtreyle motor arasinda bulunur
Sizinkinde motor korumanin icinde olabilir ayni sekilde benim leondads motor koruma plastiginin icinde
http://airflowmeters4cars.co.za/wp-c...W-MAF-eafm.jpg
Eski arabam k7m motordu. Seninkinin aynisi. Üst kazani söküp kelebekten direk L kaucuk boru cekmistik. Senin akismetre sandigin bloktan cikan ince boru bloktan gelen nemi atmaya yarayan bir aksam. Onu cekecegin ana boruya baglayabilirsin. Ben kaucuk boruya delik acip icine sokmustum. Bir arkadasim takmamisti bile kendi aracinda sikinti olmamisti. Yalniz sunu soylemeden gecemem acik hava filtresi calismasi eninde sonunda rolanti dengesizligi problemi yasatiyor k7m lerde. Kelebek cabuk kirleniyor.
Aracin 8v oldugu icin filtre sesine aldanip cok devir cevirme motor zarar gorebiliyor.
Ama ses super oluyor.
Bu arada yukaridaki resimler benim eski aracima ait.
Ilk resimde bahsettigin boru gorunuyor.
Kendini bil.
1.6 16v degil mi aracın?
cok komplike birseye gerek yok bu şekilde birşey isinizi cok cok iyi gorcektir
![]()
Aga araya egzozcu işi boru koyup borunun arasına koy akış metre yi gitsin yada varsa civarda iyi egzozcu git ona fabrikasyon filtre kiti yaparlar şaşırırsın ;-) hatta o bahsettiğin usta bile yapabilir bence
Sorunu çözdüm pimaş ısı geçirmez plastik borularla yaptığım custom filtre kitim..
2-3 ufak sorun kaldı soğuk hava girebilmesi için panjurda 2-3 işlem ve tampondan boru ile birlikte filtrenin ağzına soğuk hava vermeyi planlıyorum , ses üst devirlerde inanılmaz iyi bunca zamandır yapmadığım için çok pişmanım
![]()
Vallahi helal olsun sana hiç kafa ütüsü yapmadan pat diye yapıverdin hemenTebrik ediyorum seni
![]()
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
Eline sağlık. amacına ulasmissin. bence görüntüyu biraz duzeltmelisin. üstteki sargiyi daha düzgün yapmaya bak.
Kendini bil.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)