Benide yazın listeye magala her daim varım :D
Printable View
Benide yazın listeye magala her daim varım :D
Bir önceki bulusmayi ben organize etmistim
OkanD. Mekan sahipliği yapmisti
Gayet güzel eglenceli huzurlu gecmisti
Apacilik yapcak arkadaslar arac sahipleri yoktu ozamanlar :)
http://www.techturkey.com/forum/show...fotograflar%FD
Valla ayarlayalim bende gelmek istiyorum.
şöyle güzel kaliteli bir organizasyon olursa bende gelebilirim :) en yaşlı renault sportumla :P sıfır çizemem istesemde el frenim tutmuyor tutsada öyle yetenekli adam değilim zaten merak edilmesin :))))))
Beni de yazın gençler bende geliyorum. :)
Yüksek ihtimalle bende gelirim.
Organizasyon hakkinda varmi bi gelisme?
siz hepiniz nereye gidiyosunuz ben anlamadim :D
herkes ben gelirim diyor , organizasyon yapan yok :)
Valla istanbulda olacak bulusma, ordan birinin organize rymesi daha iyi olur. Ayrica 3 hafta sonraya fln ayarlayalim. Millet kendini hazirlasin. Biri el atsa su ise cok iyi olur valla.
İbo buluşma olursa bizde varız diyoruz o yüzden geliriz diyoruz :) . İlk önce kimler gelir böyle bir buluşmaya belli olur ondan sonra yer belirlenir organizasyon ortaya çıkar. Değişik illerden katılım olacağı için böyle bir çalışma yapmamız şart. Katılımcıların hepsi İstanbul dan olacaksa ortada buluşmaya ne gerek var ya da hepsi Ankara dan olacaksa İstanbul damı buluşalım :)
Buluşma yeri İstanbul olmamalı olacaksa da buluşma içinde bir etkinlik olmalı ki geldiğimize yorgunluğumuza değsin.
Fikrim bu yönden ; tabi ki çoğunluk ne derse ona uyarız.
Ankara olursa her türlü katılırım ama İstanbul zorlar biraz :)
Ankara yada bolu olursa bende katilirim.
ama cikista sifir cizer , herkese atar yaparim :D
3. tane clio rs sahibi oldum hepsinide satarken acaba dedim :) ama siz buluşma yapın bende gelirim mangal yemeye haha :)
ne günlerimiz vardı be :)
Bence yeterli sayi cikar Candan ama sehir disindan gelecek arkadaslar sicak bakmayabilir cunku masraflarini 2 ye katlayacak.Ama rica uzerine sadece renault sport seansi her arac icinden videoda cekilirse harika keyifli olur bence.Sende su imzani reele dok artik gordukce ben heyecanlaniyorum :)