197 Clio Rs lerin + ve - yonlerini genel bilgi verebilir mi
Printable View
197 Clio Rs lerin + ve - yonlerini genel bilgi verebilir mi
+ yönlerine kesinlikle f1 aerodinamigine sahip olan yol tutus ve viraj kabiliyeti diyebilirim.
bende clio rsi var suan. RS hayalim suan için zengin olursam almayı düşünüyorum!
+ sı kesinlikle 2.0 motor sınıfında en az yakıt tüketimi olan araçların basında geliyor!
yol tutuşu muhteşem kullandım bindim (kayseri-ankara) arası uzun yolunuda görmüş oldum
bana göre - 'si yok ama clio sport ve rs lerin spor kumaş deri karışım koltukları sürücüyü rahatsız edebiliyor yani 80 kg ım ben 90 kg birinin aracın içinde rahat edeceğini düşünmüyorum!
110 kg'yum rahatım koltuklarda :)
Benim aracın (Clio 3 rs) benzin depo kapağı açılmıyor. Bagaj içinden denedik ama sonuç elde edemedik. Çamurluk içinden davlumbazı kanırtıp el sokunca depoya yaklaşılıyor ama tamamen sökmeden çok zor. Başına gelen oldu mu? Nasıl açabilirim? Yarın resmi tatil, pazartesiye kadar servise götüremem
Bende bir soru soriyim bu arada.182 clio rs aracima yag olarak elf 5-40 koymak istiyorum deneyen + si - si ni paylasabilirmi?
bagaj içinde pandizotun oturdugu sagdaki plastik parcayı sökersen ki sadece öndeki vidasını soksen yeter
bagaj halısını hafif ayırıp elini depo kapagına dogru uzat plastik bir mil olucak onu elinle yukarı ittirmeye calıs kapagı acarsın
orda bir motor var bazen takılabiliyor dısarı alıp soketini temizleyebilirsin veya içini acıp biraz yaglayabilirsin
herharukalda calısmıyorsa o motor degişcek
Elf in bi ozelligi yok. 14 yil önce renault onla anlasmis o yağı koymus. Castrol , mobil , motul gibi yaglar varken elf kullanmak sacmalik olur.
Castrol 5-40 rs e bindigimden beri sasmadim. Gayet memnunum.
yağ normları elf te tutmakta marka olarak bakmayınız elfin reno için ürettiği yağı dışarıda bulamazssınız reno nun std olanRN710-720 normuna uygun dur
Ben 172de de 225de de 5-40 kullanıyorum. Edge veya motul kullanabilirsin.
Mert yazin castrol 10-40-60 kisin castrol 5-40 perfect tws serisi cilgin
o zaman yine 5 40 dan devam