Clio rs ile istanbul parka çıkanlar sürelerini söyleyebilir mi?
Pist isi herkesin gelebilecegi bir olay degil.gecen seneki fiyatlar olsa belki ama su durumda ilk olarak biyerde toplanmamiz mangal tarzi birsey yapmamiz daha hos olacaktir.Soyle birsey yapsak simdi bi liste yapalim buraya gelcek kisilerin geldigi sehirler ve sayisinq bakalim ona gore orta biyerde bi mekan hazirlayalim randevumuzu alalim?
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Candan valla bende öyle düşündüm çok güzel bir organizasyon olur.
Şehir dışı mevzusu konusunda haklısın sonuna kadar katılıyorum.
Örneğin ben; Çorludan karşıya geçeceğim 1depo koyduk yarım depo yedik yarımda pistte yedik dönerken yine fulledik artı pist parası 250TL miydi neydi. Bakarsan Ciddi bir para yapıyor. Verdiğim tarihe 2 ay gibi bir süre var diğer arkadaşlar bu sürede kendimizi ayarlarız gelir derlerse bizde ayarlarızAma yok derlerse o zaman mangal party'e devam
![]()
Kardeşim sıkıntı yok bize her yer Total bize her yer mangal gelürük![]()
///Renault Sport
///Oto Metin Garage
Kilitli diff lazım en acilinden , birde baskı balataya veda ediyorum sanırımderdi bitmedi bu ara ama yapmadan bırakmıcam
![]()
.
Yaa acikcasi ben istanbul parka girmem, hem masraf fazla olacak butcem izin vermez, hemde arabayi sokmak istemiyorum oraya, beceremem patlarim kesin o yuzdenheee ama soyle bisi, pist organizasyonu olsa bile gelirim muhabbetine, ama piste girmem arkadaslar.
Ya misal zaten o kadar yol gelip birde o kadar para verip pistte gireceksin sorun yaşanırsa hiç tadı kalmaz çünkü milyarlık araçlar bile sorun çıkarabiliyor iken bizdede sorun çıkabilir yada çıkmayabilir belli olmaz ama en güzeli açık yada kapalı fark etmez güzel bir konum ve yerde aktivite.Hava durumunda tkip etmek lazım son hafta içinde tarih ve yer kesinlik kazandıktan sonra
Arkadaşlar sitede gezerken Selçuk'un daha önce düzenlemiş olduğu buluşma konusunu buldum.
Hepimiz için fikir olabilir.
http://www.techturkey.com/forum/show...=renault+sport
Adam 10 numara organizasyon yapmış.
Yer belirlenmiş ,Tarih belirlenmiş telefon no'sunu vermiş liste yapmış.
Pist işinin olmayacağı kararını verdikten sonra şimdi yer belirlemeye kaldı iş.
Havalar bozmadan da bir tarih belirlersek.
Bu iş havada kalmadan icrata dökülebilir.
Bu konuda tabi diğer Clio RS ve Megan RS sahiplerinin de konuya yazması lazım.
Şu işi çözelim bir buluşalım artık ya![]()
///Renault Sport
///Oto Metin Garage
1 ay önceden konu açmış arkadaş, çok mantıklı, herkes işini ona göre ayarlamaya çalışmış.
Eğer buluşma ayarlancaksa örneğin Abant olabilir. Ankara'ya 230 İstanbul'a 280 km ortalama.
Ama atıyorum Ankara'dan 5 kişi İstanbul'dan 25 kişi, İzmit'ten 6 kişi, Tekirdağ'dan 3 kişi katılacaksa Abant mantıklı olmaz
Önce bi nabız yoklamak lazım. Hangi şehirlerden kaç kişi gelecek. Ondan sonra Ekim sonu ya da ortası gibi buluşulur.
Afiyet olsun kardeşim.inşallah bizde toparlanırsak güzel bir mangal party hard yapacağız.
Bence bu buluşma mevzusu karşıda olabilir hem İzmit ve çevresi için Hem de bizim için gelişi-gidişi iyi olur.
Ankara için nasıl yaparız bilmiyorum. İstanbul'da olsam yer konusunu ayarlardım ama Çorluda Karşıya müdahale edemiyorum.
fikri olan arkadaşlar da yazarsa daha sağlıklı bir organizasyon yapabiliriz.
///Renault Sport
///Oto Metin Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)