AR106 (gırtlak stock)

Thread: AR106 (gırtlak stock)

1. mkerim's Avatar

mkerim said:
    Quote Originally Posted by Ers View Post
    Stock Motor:Üzerinde hiç bir işlem yapılmamış motor.

belki ilerde lazım olur, yaptığın işin stock değil ZIT OK olduğunu anlarsın.
    TDK diyor ki; Firmaların üretim ya da satışlarındaki beklenmedik dalgalanmaları karşılayabilmek için tuttukları veya satamadığı mamul, yarı mamul ve hammadde
    Yani beklemiş mal desek doğru olur mu??

bu kadar işe orijinal yarış parçaları ile toplasan hem aynı para olurdu hem de ne olduğu belli olurdu. 2 eksantrik bir emiş kiti. yeterdi.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

2. JDM VTİ said:
    avans olayını yakıtla çözersin.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

3. bilaloztkr said:
    hocam ALLAh yadımcınız olsun,ben bu konularda çok bilgisizim diğer abilerimizin,arkadaşlarımızın yorumları biraz sert olmuş gibi,anladığım kadırı ile zaten orada ki stock kelimesi espiri anlamında kullanılmış,umarım istediğiniz gibi olur.birde kadrandaki ibreyi aydınlatmanız lazım kadranda ibre görünmüyor
    İKİ KAPILI BİR HONDA, GİDİYORUM GÜNDÜZ GECE…

4. arm's Avatar

arm said:
    araç içi kullanılan vidalar stockmuş

5. LnchCntrl's Avatar

LnchCntrl said:
    Olumlu eleştirileri kap diğerlerini salla gitsin. Forumda sert sözlerle ileriye götüren insanlar olduğu kadar ,boş beleş yorum kasan tiplerde var. Başarılar.

6. DVR_VTS said:
    Mod işi zevk işidir eniyi Setuplar bile talihsizlik sonucu yolda bırakabilir , yapıcı yorumlar ile bir birimizi taşırsak ortaya güzel şeyler çıkar biz bize yakışanı yapalım atarlanmak morel bozmak yerine yapıcı olmakta yarar var , gün olur bir yerde denk geliriz iki muhabbetin belini kırarız tüm arkadaşlara kazasız belasız sürüşler.

7. Ers's Avatar

Ers said:
    Quote Originally Posted by mkerim View Post
    TDK diyor ki; Firmaların üretim ya da satışlarındaki beklenmedik dalgalanmaları karşılayabilmek için tuttukları veya satamadığı mamul, yarı mamul ve hammadde
    Yani beklemiş mal desek doğru olur mu??

bu kadar işe orijinal yarış parçaları ile toplasan hem aynı para olurdu hem de ne olduğu belli olurdu. 2 eksantrik bir emiş kiti. yeterdi.
    TDK daki stok (ingilizce stock) kelime anlamı, biz bur da yerleşmiş bir kalıptan bahsediyoruz.

Fabrika stoklarından çıkmış hali gibi bir anlam veriyor buda stock kelimesine.

8. strosFer's Avatar

strosFer said:
    arkadaşlar avans sorununu çözemedigimden dolayı iki sefer pistonlarda sıkıntı çıktı. (eridi) piston hariç motorda herhangi bir problem yok koneks in ne kadar dandik bir malzeme oldugunu tecrübe ederek görmüş oldum. şu an forged piston arayışı içerisindeyim. gırtlak stock dememdeki sebep araçlarındaki specleri gizleyip stock arabam var dıyen arkadaşlara yani aslında bi ince espiri

9. JDM VTİ said:
    avans sorununu yakıtla çözerdin. kullandın mı bilmiorum.
    erken yaşadın sıkıntıyı, yanlış hesaplarınızdan ötürü bence.
    geçmiş olsun.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

10. strosFer's Avatar

strosFer said:
    saol arkadaşım tşk ederim fakirde kaldı araç tam çözmüştüm sıkıntıyı ancak sıkıntı çıkardı suan araç çalışır yürür durumda ama komp. farklı cıkıyo haftaya piston sıparişi vericem inş. muhtemel olarakta 12,0 wössner ve piston almışken olmassa olmaz pt52 de takıcam. kendim tamirciyim ama iş parça takmakla olmuyo ayar işi farklı bu sefer işi profesyonel bi arkadaşa yaptırıcam.

11. strosFer's Avatar

strosFer said:
    bu arada yardım,fikir ve tecrübelerini esirgemeyen. her türlü destegi 3G den daha (hızlı) veren murat UZUN a teşekkürler.

12. okankrgz said:
    aracında wideband yok muydu? araç fakire kaldı demişsinde, afr değerlerini göremiyor mudun? bu arada kapağı limit taşlamıştın diye hatırlıyorum 12 cr wösner takarsan baya bi sıkıntı yaşayabilirsin..pt52 takıcaksın ama avansı nasıl kesiceksin? ince conta falan kullanırsan gene yakıt kullanmak zorunda kalabilirsin..