yurtdışında olduğum için burda bi araba yaptım satım şimdi ikinci bir araba aldım bu araba lada 2107 arkadan itişli 1600 cc 80 hp su anda cok kolay temin edebiliyorum parcaları onu göz önünde bulundurursanız sevinirim...
atmosferik olarak ii hp ler alınıcak ve o unlu veber sesini cıkarıcak veberin hangi serisi ne gibi asamaları izlemeliyim 80 hp bir aracı egzantirik karburatort 4.1 headers kac hp lere cıkarabilirim onemli olan drift defransiyel su an full kilitli cluch yaparak yetiyo bazı pistlerde ama slolom turnuvalarında arac öle dönemecler oluyoki yetmiyo burda drift cok revaşta ve yuksek gucte otomobillere lada lar kafa tutabiliyo hafiflik bazı specleri uygulamak şart tabii..turboda yapabilirim ama onun için orjinal karbratoru yetıyo ama tasırma probleminden korkuyorum araba stock 1600 km de motoru cok ii durumda turboyu temin etmekde kolay ama işte turbo karburatoru yok piyasada..Bana u konuda yardımcı olursanız cok minnettar kalıcam ne turbo takımalıyım ve karburatore ne gibi işlemler uygulamalıyım karburatoru nerdeyse birebir tr deki sahininkilerle aynı....