arkadaşım kusura bakma kimsenin amacı hevesini kırmak değil ama o dediklerinle o güçler alınmaz. bir şey daha öyle inişli çıkışlı dyno grafiği olmaz
Aracın eski sahibi Serdar yakın arkadaşımdır.
Çok özenle zaman, para ve emek harcanarak Atatürk sanayide sadece SC yapıldı ve motora girilmedi.
Hatta ilk sahibi de son zamanların geyik tabiriyle SI dan haberi olmayan gerçek bir amcaydı.
Motora girilmiştir diyenler için yazdım ama bu arabaya tüp takılması üzücü olmuş.
Bence hiç turbo işine girme 193 hp güzel bir değer. Keyfini sür. Type R lara 206Rc lere falan takıl ne bileyim.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Araç siR flan mı ?hiç kayıp olmasa 160 verir . Feh +beyin ile %20 güç alsaniz ki o da zor 192 yapar. Yada ferio rs olması lazım. Yoksa d16z ile 130 un üstüne 63 alabilmek gerçekten merak sebebi. Ustası belli ise bizde stock si bulup yaptralim k20ye o kadar vermeye gerek yok
SWAT
Serdar'ın konusu bu. 0.3 barda 170 hp almıştı.
Konu eski ve muhtemelen aracı sattığı için dyno çıktılarının resim postları silinmiş.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...tml?highlight=
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Ya pardon konuyu açan arkadaşa sorum
@TurkayDEMIR
araçta SC var mı şu an?
Ben halen üstünde diye bu değerler üzerinden konuşuyorum.
f/e/h + ecu dail olsa 193 hp alman imkansız
izmirdesin sanırsam, ata sanayi honda masters'a git motor içi yükleyeceksen yardımcı olur.. ama gömlek, kol piston egzantrik de girsen alacagın güç max. 40 hp. lerdir. 8-10 bin bütçede yetmez ayrıca
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Ya birde bu sitedeki uyeleri balik sanip olta atiyor kamil aklinca tassak geciyor bir kendine gel kardesim beygirleri yoldan mi topluyirsun sen 150 cikar gel bidde bana cikar tovbe tövbe .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)