headers beyin egzantirik egzoz hava filtresi safc2 afr ayarları vs. yeterli bence.
bütçe cogalınca üfleme işine bak motorun içine girdikten sonra derimYoksa turboya direk girerse Offf ulan off diye üflersin
![]()
bende var abi ulas bana
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Stock makinaya uflerse hemen de offf ulan off demez
Burda onemli olan motorun yorgunlugu
Segman yatak degistirip 0.5 barda mutlu mesut gezebilir. Ama insanoglu doyumsuzdur bikac ay sonra biraz daha basinc acayim dedimi sikinti o zmn baslar mazallah kol cikarmaya kadar gider. Burda onemli olan kanaatkar olmasi ve ayari gercekten iyi birinin yapmasi.
egzantrik bu araçlara çok piayasada yok erkut abide var biliyorum başka yerlerde varmı bilmıyorum ama çokta uygulayan yok denemek lazım ama hüsranada ugramak var çok yapılan birsey degil ya karşılıgını çok guzel alıcaksın ve herkese örnek olucaksın yada parana yazık olucak istedigi gibi gitmezse aracın.
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
D16a9'da uygulayan biri vardı sanırım ve memnun kalmamıştı die hatırlıorum kafamızdaki bu soru işaretini erkut abi çözer..![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
filtre headers egsoz crx dişlisi vs bunlar seni keserse elindeki parayla na olarak yürürsün ama yok kesmez dersen üflemen lazım yoksa na yüklemek çokta tatminkar olmuyor yani fayda/maliyet olarak sıkıntılı olur erkut abi fiyatlar hakkında detaylı bilgi yazar ama
bishimoto egzantrik ve headers güzel bir ayar oversize subaplar derken liste uzar gider ama turbo parasına yaklasır
Elbetteki Setup bitiminde Tatmin edici Sonuclar ortaya cıkacaktır ama sonrası dedigin gibi insan oglu doyumsuzdur 0.5 barda mutlu mesut gezerken. birisiyle gazlamaya çıkar sonra açmaya başlar geçilincebu insanların % 80 ninde böyledir geri % 20 side zaten pes Etti demektir
kanaatkar olcaksın arkadaş.![]()
yok ben sorunsuzca basıncın dibine vurcam diyosan harcayacağın paraya sen bile şaşırırsın![]()
d serisinin en narin motorlari a8 ve a9 diye biliyorum.. ben olsam b16 swap icin para biriktirirdim yada sohc vtec kapagi oturuyorsa o bloga sohc vtec yapardim.
turbo icin o kadar ugras sonunda elinize birsey gecmezse sonunda pisman olabilirsiniz arabanizin sanayi koselerinde yatmasida var..
arkadaşlar ne yapacağınızı bilirseniz kötü ya da verimsiz motor diye bişey yoktur 1.6 motorların neredeyse hepsi 200+hpye çıkartılabilecek kapasitededir d16a9 narin bi motordur ama huyunu suyunu bilince gayet verimlidir
bu arada sohc vtec konusunda bi açıklama yapmak istiyorum şu anki aklım olsa sohc vtec kapak takmaz ies kapağa stage 3 -4 egz takar yürürdüm 12+ sıkıştırma güçlendirirlmiş yağ pompası dereceli emme egsoz kısa bunların olduğu si 14.2 yapıyosa (golf R e39m5 gibi araçların fabrika 402 verisi) sizin aracınızın da bi eksiği yoktur ama çok emek gerektirir bi de para
dikkat gerektiren hususlar sıkıştırma olmadan egzantirik takarsanız geriye düşersiniz motor üst devirleri güçlü değilse kısa takarsanız gerilersiniz güç bandı geride kalır sadece piston takarsanız ecu tune olmazsa motoru kırarsınız falan filan kuralara uyun ve yükleyin bu kadar basit
kurallar için imzamdaki linke tıklayın okuyun yabancı sitelerde bile bulamıyacağınız şeyler var orda günlerce boşuna yazmadım
ECUTECH İstanbul
bendede si var motoru sıfırdan topladık vti yağ soğutucusu taktık hep sıkıyorum maşallahı var tık yok erkutunda dediği gibi huyunu suyunu bileceksiniz aracınızı ara ara dinleyeceksiniz bir sorun yaşamazsınız piyasada bir sürü kendini şöför zanneden kişiler var ama aracını tanımıyor sıkıp duruyor bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur demiş büyüklerimiz![]()
41 LY 096
HAN PERFORMANS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)