Kanka changecilik yapma:D, tampon hayırlı olsun güsel olmuş bu arada;)Opc leyn
Printable View
Kanka changecilik yapma:D, tampon hayırlı olsun güsel olmuş bu arada;)Opc leyn
everything is change kanca ve ayrıca sağol
Estağfurulla kardeş naptım ki, hayırlısı olsun inşalla süper olacak;)
passat yok artık gazlayın bakiim:D
ben varken kimse cıkamıyordu hehehehe:D
cuma action varsa beniide cagırın yau benım class genelde olmaz ama neyapalım izleriz
1.headers
2.60 lık duz boru
3.kalıtelı bı son susturucu
4.cai
5.lexmaul emme manifoldu
6.derecelı egz-yay şapka takımı-ayarlı kasnak
7.stage1 debrıyaj ve hafifvolan
8.iridyum bıji ve kablolar
9.iyi bir yazılım
bir gsi vardı baya baya ıyı yuruyodu 97 ecotec uzerınde lanlardan hatırladıgım bunnar...
emmede lex yerine mantzel kullanılmalı sanırım. boğazına kadar dolu bir gsi biliyorum lex i çakınca daha kötü gitti demişti sahibi. ki o öyle diyorsa öyledir kesin. mantzel rulez
volana gelince burada volanlı bir konu vardı volanla ilgili oradaki fotoları inceleyince hafif volan birkere daha duşunulmeli illa olacak denilirse volanla beraber kılıfda düşünülmeli. volana dikkat
lexmaul'un x20xev için emme manifoldu yok diye biliyorum yada ben hiç görmedim, keza mantzel de görmedim. dblias var flowtec ve baya güzel duruyo ama fiyatı fena:)
volan ise kaliteli olursa gayet sağlıklıdır, forumda konusu geçen traşla hafifletme yöntemi idi.
ibrahim abinin ntk sındaki lex di sanırım dbilass ise bilemem ama var yani lex in emmesi.ama işte işe yaramadığı için artık 400 tl ye bile bulmak mümkün.. mantzel in ise kataloğu bile vardı nerede ise her blok için var. ama katalogda yazılan verdiği hp ye bakarsan yana yana aramak lazım .. x16xel için bakmıştım bak mesela emme ile 23 bg farkediyordu :) headers da 18 mi ne :) uçuyordu yani biraz ama misal ben arıyorum mantzel in dökmesini olanlar hint kumaşı fiyatında şuan gerçekleri algılamalarını bekliyorum ..
yok hoca sadece hafifletme değil direk hafif volanıda soruyordu arkadaş ama kendine gore bir hafif volan yokmuş. hafif volan sahipleri ise guzel bilgiler vermişti. konu burada ;
http://www.techturkey.com/forum/show...ht=hafif+volan
edit:bu da parçalayan veya parçalanan volanın fotoları
http://www.techturkey.com/forum/show...0&postcount=44
lex'in emme varda ecotec yani x20xev için yok, sfi yani c20xe için var. uydurulurmu bilemem hiç denk gelmedim ben, ama geçen arkadaş gördüğünü söyledi.
konu hortlıcak ama x20xev in abisi x20xer motoru bi inceleyin isterseniz
fabrika çıkışı 165 hp 186 nm torklu bir araç
sıkıştıma oranları aynı fark egzantirik orjinal opc yazılım ve headers
Manufacturer code: X20XER (2.0}
Year of production:: 1999 - 2000
Fuel: gasoline
Fuel preparation:
Supercharging:
Camming: DOHC
Cubic capacity: 1998
No. of cylinders / Arrangement: 4 / In-Line
Valves no.: 16
Compression ration: 10.8 : 1
Performance [kW] / RPM: 118 (160 PS) @ 6800
Torque [Nm] / RPM: 188 @ 4300 (~ 139 ft/lb)
Bore x Stroke [mm]: 86 x 86
Note OPC
Manufacturer code: X20XEV (2.0}
Year of production:: 94 - 99
Fuel: gasoline
Fuel preparation:
Supercharging:
Camming: DOHC
Cubic capacity: 1998
No. of cylinders / Arrangement: 4 / In-Line
Valves no.: 16
Compression ration: 10.8 : 1
Performance [kW] / RPM: 100 (136 PS) @ 5600
Torque [Nm] / RPM: 185 @ 4000 (~ 136 ft/lb)
Bore x Stroke [mm]: 86 x 86
nede olsa oda bir 86x86 :)
bildigim kadarıyla emme portları baya bir buyuk hakan abı baya bir arastırmıstı bu konuyu gorse burayı yazar
sen tıs olmusun yavrumm :)
ahahhahah
bi yaşıma daha girdim
gördüm ecotec konuşunu hortlattım hemen
afrın ıyı yapmısn sımdı sanaıe gdııyurm flıtre kıtı yapmaya :)
rapid hp var bende sünger filitre ilgilenirsen
bendekıde ıtg kardeslerım sag olsun verdıler kullanıyurm sımdı bı kazan yaptım kendıme 10 numöara oldu hazır boya atılıyordu dedım sunuda boyarmısın boyadılar yarın takıcam :)
ecotec konusunu hortlatıyım bende birgün bizim ecotec de yürüyecek aleme inat :DDDDD
manisadan bi arkadaşımızın x20xev ine emme manifoldu yaptık.dbilas throtle bodynin alt parçası.üstüne mantzel koyduk.araya ek ufak bi parça kondu tabii.
ses olarak ciddi bi emme sesi yok ama giderinin güzel olduğunu söylüyo.
Opel Forum - Opelim.NeT bu linkte detayları bulabilirsiniz