Erhan ben konuşayım bizim Hakan'la müsait bizamanda deneyelim x20xe ile senin c20xe bence yakın gidersiniz hakanın arabada çok temiz
yukarda dynoda 156 veren arabaya cok bındım gazladım denedık filan, 1170kgdır, 150 hp veren orj sfı la rahatlıkla yuruyecek kapasıtededır dıp not,
senın arabayı bılemem orası karısıkgenel olarak yazdım...
Ahaha olayı hakanın(garage) arabaya çekmeyelim varsa bildiğiniz c20let onla ben ecotech z20let olarak deneyim o zman? Yane olay çıkmaza girer böylece bence mantıken bu olmaz. X16xe de var z20letlerde var bildiğiniz üzere süper giden hatta en hızlı opel. Bence şu konuda herkes aynı fikirde ki c20xe stockta daha verimli kapaklı bi makina ama ötesini tartışıacak olursak bu konu devam eder gider... Arkadaş ecotech ten ne alırım diye sormuş, stockta kötü kapaklı olduğunu da, onu nasıl yakalarım die kabul etmiş, ben en baştan da dedim ya bence k20 olsun bitsin
Atmopower en azından 200hp üzeri dyno su olan çok insan var vs vs vs...
![]()
zuahaha yaw Hakanla bakarız öylesine noolmuş sanki
c20let te Okan diye bir arkadaşımız var o çok hızlı yenide chip yaptı bi marka onla dene![]()
Pazar gelseydin keşke renkliydi ortam![]()
Yane opelin motor kodları arasında bile tartışıoz ya pes walla, alsın c20xe taksın, nasıl olsa 190-200hplerde yürütebilen arkadaş sayısı yüksek ya, o en mantıklısı allah aşkına arkadaşlar biraz gerçekçi yazalım, ben opelin sfi yını da biliyorum, ecotech ini de yane stock makinaysa da farklar var ama bare bana annatmayın ecotech şöyle öbürü böyle. Opel iiidir ya, zaten arkadaşın da gözü korkttu bence ecotech sfi tartışması hoş olmuo, opelin motorları iiidrAyrıma gerek yok, yoksa bi sonuca varamayız...
Kadette var mı gelenc20let olur vs
Şaka bi yana, opelciyiz hepimiz opel olsun ne olursa olsun
Hayırlı akşamlar ben yatar yarın iş var güç var kolay gelsin...Opel iidir...
![]()
Biliyom canım duydum vmax brothersları ben de takılıom iii geceler hepinize tartışmak çok güsel bilgi paylaşımı oluO![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)