User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
40 sonuçtan 39 ile 40 arası

Konu: N/A D16A9 için yardımlarınızı bekliyorum.

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi d16 lar devirli kullanıldığında bir miktar yağ eksiltiyor zaten
    bende yağ eksiltiyorum ama tam olarak bi hesap yapamadım. bi ara 1000 km de 1 litre gibi bakmıştım ama değil sanırım o kadar km tutmadım
    bide duman çıktığına eminsen segman olasılığı yüksek
    mesela bende duman çıkmıyor ben subap lastiklerinden şüpheliyim
    bu arada crx_power korhan ın arabasında yazılanlara ek olarak sıkıştırma da farklıydı sanırım ve gidişi efsaneydi
    filtre eksozlu vti lara 2 boy atıyodu bunu söyleyen de vti sahibinin kendisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    D16 sıkıştırdığında yağ eksiltiyor eski motorum sıkıştırınca eksiltiyor idi benimde.
    Fakat aracı atmosferik olarak düşünüyor isen bi takım piston sekman bi yağ pompası bi tane headers, Düşünecek olur isen bende eski motorun d16 kapak port polish edilmiş ve kapakta 0,50 mm alınmış var takıp verim alabilirsin headers ta var, bunları yap atmosferik tadına bak zaten araban hafif bu da bi avantaj son susturucun nedir bilmiyorum ama iyi bi de son susturucu atmosferik olarak netice alırsın., ama turbo falan diyor isen şahsen söyleyim d16 motora turboya harcayağın paraya yazık derim gidebileceğin sınır belli ve nazik bi motor. ben atmosferikken biraz aşırı sıkıştırdım kolu çıkardı aşağıdan şimdi üstünde komple motor var.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)