slave Nickli Üyeden Alıntı
güzel bir günün sonunda talihsiz bir olay yaşadık allah korudu yine ama üzgün ve sitemliyim çok beni veya bizi tanıyan yada tanımayan çok kişi vardı orda o kdar dumana ne koşuldu ne yangın söndürücü bulundu biz artık oturup sohbete başladık söndürücü getirdiler ne kdar kötü bir durum orda yansak kim yandı olucak anca videoya alınırdık. onu geçtim herkesin bir karede olsa fotosu vardı nedense bizimki hiç çekilmedi bile onuda geçtim padoka getirdik arabayı 2 tane kişiden hariç onlarda ne beni tanır eder ne de arabayı yardım ettiler ama onun dışında kimse gelipte demedi noldu neyiniz var hayırdır die . herkes saniye derdine düşmüş afedersiniz kime kodum derdine düşmüş . ben tanımadığım halde harart yapan bir arabanın yanına gidip sordum hayırdır çok bişi varmı nasıl oldu vs die . ama yinede 2 spinle 1.08 çıktı şimdi sorunumuzu halledicez çok daha ii şekilde çıkıcaz işallah . o zaman konuşucak saniyeler ama ders oldu .
eray abi sanada teşekkür ederim olsaydın koşa koşa geleceğinide biliyorum yolda kaldım geldin koştun yardım ettin çok teşekkür ederim allah herşeyi gönlüne göre versin.vanda kalsan gelirim .