masallah tayfun.
Printable View
masallah tayfun.
job u kim kullandı STP mi ?
ben TB yle 165 hplerde ıken 17 jant la 58 dondum pıstı. EDS olsaydı orda cıkıcak sure 55 ler nettı. bı turda ıkı tam spınle 1.08 donmusum ben sı la :D yaylar kesık lastıkler bıtık. on arka sıganların dıp lımıtlerını gormek ıcın abarttım spınler geldı. te
tam artık zaman yapalım derken duz turdada motor ıflas ettı. start fınıs onunu dıp gaz frensız tek donen kısı kımdı :D
geçmiş olsun... berkan selçuk varmı cok bişey
saol conı. tek kol kopmus makınede. yaglama sıkıntısından dolayı . oncekı motoru toplayanlar yag pompasını degısmemıs. d16 da yaglama sorununu hıc hata kabul etmeyen bı araba. dıp lımıt kullanılıncada dayanmadı 3. turda gumledı. yag manıfold uzerıne bosalınca dumanı gormen lazım yangın sondurucu yoktu safety carlarda alev alsaydık bıtmıstı olay. organızayson tırttı malesef...
Stp böyle dönemedik pisti şigandan dolayı ortalayınca içerdeçok kalıyor araç böyleen dıştan içe doğru girebilseydik daha iyi olurdu. Sen bunda 58 yaptın tb nin 165 hp lik hali böyleydi. Bu şekilde olurda bende ilk katılmamda süreyi 1.00 1.02 arasına çekerdim katıldıkça iyileşecez tabi.
http://www.youtube.com/watch?v=xPOwy0KSehM
vtec grubu cıktıgında sıgan mıgan kalmamıstı onde ve arkada.arası dumduz gecebılecek kadar acıktı. ben sıgan ıcın hıc yavaslamadım dıreksıyonu dahı kırmadım. vtec grubunda sıgan vardı dıye bahane uydurmamak lazım dıye dusunuyorum. tekrar tt ler olucak sıgansız. cıkar bakarız kım nekadar zaman yapabılıyor. TB gelır yakında hayırlısıyla
ulen altında sıfır lastıkler ve zetalar ıyı yol tutanlastıkler :D berkanınkılerı bır gor semı slıck style olmus hepsı :D ah motor dayanmadıkı ahhh :D
Bu organizasyonun fotografları nerede var?
2 tane link verebilirim kanka 1 dk.