hazır kıvrım kaynatmak yeni düz boruyu makinede yamultup taksanız daha iyi olurmuş, o kdr ek yeri pek sağlıklı olmaz, ama ginede işçilik güzel
hazır kıvrım kaynatmak yeni düz boruyu makinede yamultup taksanız daha iyi olurmuş, o kdr ek yeri pek sağlıklı olmaz, ama ginede işçilik güzel
valla daha önceden aynı boruyu boru kıvırması olan başka egzozcuda orjinal egzoza göre kıvıttırdık boru paslanmaz olduğundan zor oluyormyuş öyle dediler et kalınlığı inceymiş falan 1,5 mm kullanmıştık et kalınlığını. boru ezildi büzüldü bazı keskin kıvrımlarda patladı sonuç kötüydü yani. o yüzden bu yola başvurduk. bu orjinal egzoa göre kıvrımların azaltılmış halibu gün tekrar lifte alıp baktık kaçak falan var mı diye maşallah hiç bişey olmamış
![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
şaseyi bütün bujilere vermek için iletkenlik ve bujilere elektrik dağılımı daha iyi oluyor bu şekilde ateşlemeye faydası var yani, emre cuma aksamı mutlaka bı deneyeyım ben bu aracı ve benım vtec2 ye yaparkende senınkını komple söküp 1e 1 yapalım
arabanın üzerinde yapılması lazım aga. söküp ölçü alınıpta yapılcak bişey değil
MTM-PROSTOCK GARAGE
ahah sağol bro atmosferik ilerleyip boost un tadınada bakıcaz merak emte![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
ne alaka nen emre senınkını sökcez birebir yanınha puntalıcaz, sonra aracın üzerine puntalıyken montajlayıp farklı bır durum varsa aracın üzerinde değişiklik yapcaz
zaten seninkinin orjinalini sökçen. arabayı lifte alıp arabana göre yaptır aga![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
http://www.techturkey.com/forum/show...d=1#post693265
Despe arkadaşım selamyukarıda seninkine çok yakın bir durumum sözkonusu olan konumun linkini verdim. yardımcı olursan sevinirim..
emrecim hayırlı olsun....sonunda oldu headers ve komple egzoz.....çekilin yoldan emre geliyor.........kardeş kazasız belasız kullan....çiçek gibi olmuş....bu arada safc2 ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorum....bilgi paylaşımında bulunursan sevinirim....kolay gelsin...denemeleri bekliyoruz....
![]()
sağol serdar. bütün gelişmelerden haberdar ederim merak etme![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
hayırlı olsu kardesım bol redlınelı gunler bundan sonra artık atmosferık kesmez senı yenı projelerını beklıyoruz =)
sistemin hayırlı olsun performansın artışı beklediğin gibi oldumu ?son susturucun ne çaplarını yazarsan sewinirim
safc II gelişmelerini yakından takip ediyorum, bir de 4-2-1 ile deneme yapılırsa da haber lütfen , tabi bu arada haftasonu yapacağın deneme sonuçlarını da bekliyoruz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)