kaanla görüştüm seko, injeni kullanacakmış ;) filtresiz 1.6 gibi olur diyor :D
Printable View
stoptech ilk izlenim iyi zira cıkan disk - balata bitik otesi :(
mugen beyin alsam bir işe yararmı stock aracta ?
Sizce AEM V2 short ram in sıcak hava cekmesini bir miktar azaltırmı ??
http://img154.imageshack.us/img154/2480/112559526gs.jpg
stock sadece uzerinde 17" ultraleggera jant bulunan megane rs benim arac neredeyse bire bir aynı gidiyor .
rs saglıklıysa senın aracın durumu ıyı demekkı maşallah, bu reşitin denedıgı rsmıkı?:)
RS saglıklı oldugunu sanıyoruz dyno da 222 ps - 330 nm verdi ilginc bir sekilde , zaten arac 3 lt dizel gibi gidiyor ben kullanırken hızlandıgını ancak ibreden anlıyorum:D
Yok biz sadece aramızda deniyoruz ara sıra aracların durumunu gormek icin RS e chip gelince bende headers sonra ekleye ekleye gideriz.
Benim aracın durumunu bende merak ediyorum benden onceki her iki sahibide sanki zorlamamıs aracı gibi duruyor :icon_tup:
Güzel bir ayar 1 boy fark yaparmı ?
Yada soyle diyeyim iyi bir usta buda paşa olsun diyelim motora yapılacak iyi bir bakım vs. ile 1 boy fakr edermi sizce ?
Acil 1 boy lazımda :)
CAI tak boyları say :)
orcuns satıyor :)
CAI olayına noktayı koyacam bugun ingiltereden gruppem fiyatı aldım cpl den 520 sterlin diyor adamlar ama kargo 125 sterlin dedi çüşş ded,m benim arkadas easy jet ile kız arkadasını gormeye ayda bir gidiyor ingiltereye 120 € yaw ona aldıracam gruppeM i kısmetse :icon_tup:
cai ile short ram o kadar fark edermi yaw :icon_wack