Bende böyle demiştim cok uraşmam etmem gönder göki telefonda konusurken dedi erkan kırdın kafayı olm iyicene dedi baktım doğrubu işin sonu yok.
1.6tdi.
Ecutech.
Tamda yaza denk geldi tatile cıkılacak ailecek gitti bir kpro parası kafadan![]()
allah sağlık versin huzur versin de tatile para harcamak olsun tek derdiniz...
kPro her zaman olur...
....
...diye ekleyip meseleye ulvi bir bakış açısı getireyim...
![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
sorma benzin, orda gezmemiz, alışveriş falan ben yapmadımda kadınlar bayılır gittiği yerlerden bişeyler almaya
bizde tersi oldu benim hanım aldıkça ben bayıldım
![]()
benimde ağustosta vardı 10 gün ama temmuza çekicem ramazanda tatil yapmayalım, içki falan olmaz günaha girmeyelim![]()
mkV GTI
Biz hesapları ayırdık rahatladık bana arada 4bin lik kredi kartı borcu vardı onuda kapattırdı arabayı alayım diye izin alacaz derken razı olduk artık hesaplar ayrı yani
benim bunye icki almıyor o yuzden HD bana cok koyuyor ama boyna yiyip odedigim parayı cıkaracam .
Bu arada turkbuku voyage yigen ets de calısıyor kontenjan actırmaya ugrasıyor birkac gundur .
tanımadıgım insanlar ile denemem buyuk ihtimal ile arkadasın megane rs i var ara sıra onunla işe geliyoruz 2 araç gebze osb ye o arada deniyoruz o simdi yazılım bakıyor ben cai, headers beraber yukleyecez araçları durumlarını gormek icin.
birde sevdigim bir arkadasımda 207 rc var onunla denk gelirsek meraktan deneyecez
ole uzun uzadıya roll gecelerine cıkamam ama yolda denk gelirsem takılırım peşlerine![]()
valla ilk defa duydum, ışık plastiğin yanındaki yoldan giriyosun galiba.
tamam sölediin ii oldu uğrarım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)